Първите подробности за iOS 16 пристигнахаДокато пускането на iOS 16 от Apple е след 3 седмици, новата информация за iOS 16 излиза на бял свят. Ето подробностите!

Потребителите на iPhone продължават да чакат с нетърпение iOS 16 . Според нов доклад преминаването на Apple към iOS 16 ще донесе много големи промени в мобилната операционна система, но изглежда, че ще бъде много подобна на iOS 15 по отношение на дизайна.

Apple се подготвя да представи своите операционни системи от следващо поколение на конференцията си WWDC 2022 на 6 юни, което поражда слухове за това, което предстои да бъде обявено. В спекулациите, направени преди конференцията за разработчици, се посочва, че Apple се готви за големи промени за iOS 16, но ще го представи с познат външен вид.

Бюлетинът „Power On“ на Bloomberg ще въведе „големи промени в цялата система“, според Марк Гърман. Промените ще включват „нови начини за взаимодействие и някои нови приложения на Apple“, но Гърман не може да каже какво наистина ще се промени в този момент. Въпреки иновациите, Гърман заявява, че няма да има голяма разлика в цялостната естетика на дизайна на iOS 16 в сравнение с iOS 15 и заявява, че Apple не очаква „софтуерът да предложи пълен редизайн“.

Прочети Още: Как да намерите песни които за първи път чувате?ios 16

Споделена също малко информация за watchOS 9

Гурман добави, че новините за watchOS 9 , както и актуализациите на iOS „ще бъдат важни“, но все пак отказа да уточни какво се е случило. Предишните слухове за watchOS 9 включват винаги наличен режим с ниска мощност, разширение на съществуващите функции за предсърдно мъждене и повече видове упражнения и показатели за бягане.

И така, какво очаквате от iOS 16? Дизайнът или стабилността са по-важни за вас? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нови подробности за Mac със сензорен екран на Apple!
  2. Преглед на Huawei Watch Ultimate
  3. Игрите за Android вече могат да се играят на Windows
  4. LG представя нови високоговорители с тънка хартия
  5. Какво трябва да вземете предвид при закупуване на RAM?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.