Как да намеря акаунт в Instagram от телефонен номер?Как да намерите някой в ​​Instagram по мобилен номер?

Как да намеря акаунт в Instagram от телефонен номер? Знаете ли, че можете да намерите хората, които искате да следвате в Instagram, по техните телефонни номера? Ето ръководството за намиране на акаунт по номер в Instagram! Въпреки че Instagram е една от най-популярните платформи за социални медии днес, може да бъде доста трудно да намерите човека, когото търсите. Понякога дори информация като име и фамилия не е достатъчна, за да намерите правилния акаунт. В този момент влизат в действие методи като намиране на акаунт в Instagram от телефонен номер.

Въпреки това, за да намерите акаунт в Instagram от телефонен номер, не е достатъчно да въведете номера в полето за търсене. Има няколко стъпки, които трябва да следвате, за да намерите хора по телефонен номер. Ето един лесен начин да намерите акаунти в Instagram по телефонен номер.

Как да намеря акаунт в Instagram от номер?

 • Стъпка 1: Запазете телефонния номер и номера на лицето, чийто Instagram акаунт искате да намерите в списъка си с контакти.
 • Стъпка 2: Влезте в профила си в Instagram.
 • Стъпка 3: След като щракнете върху снимката на вашия профил, докоснете триредовото меню за хамбургер горе вдясно.
 • Стъпка 4: Влезте в менюто за настройки и поверителност.
 • Стъпка 5: Щракнете върху опцията „Център за акаунти“ тук.
 • Стъпка 6: Натиснете бутона „Вашата информация и разрешения“.
 • Стъпка 7: Активирайте опцията „Свързване на контакти“ в този раздел.

По този начин можете бързо да намерите Instagram акаунтите на хората във вашите контакти.kak da namerq akaunt v instagram po telefonen nomer-1

Прочети Още: Как да възстановите изтрити съобщения в Instagram?

Друг метод за намиране на акаунт в Instagram от телефонен номер е следният:

Стъпка 1: След като влезете в профила си, щракнете върху бутона за добавяне на човек до опцията „Споделяне на профил“.
Стъпка 2: Кликнете върху „Покажи всички“ до предложенията в долната част.
Стъпка 3: На този етап ще се появи бутонът „Свързване с контакт“.
Стъпка 4: Можете да продължите, като щракнете върху този бутон и щракнете върху „продължи“.
Стъпка 5: Ако на приложението не е разрешен достъп до контакти, процесът на свързване на контакти няма да бъде завършен.
Стъпка 6: Този проблем ще бъде отстранен, когато отидете в менюто Настройки и активирате опцията „Контакти“ от раздела „Поверителност“.

Начини за намиране на акаунт в Instagram

Можете да използвате следните методи за достъп до акаунтите в Instagram на хора, които не са регистрирани във вашите контакти:

 • Намиране на акаунт чрез Instagram ID (потребителско име): За да направите това, просто щракнете върху иконата с лупа на началната страница и въведете потребителското име на лицето, което търсите!
 • Намиране на акаунт по име: Въпреки че изглежда същото като потребителското име, намирането на акаунт по име всъщност е малко по-различно. Въпреки че хората създават различни потребителски имена, те обикновено пишат собствените си имена в секцията за име. По този начин можете да търсите по име/фамилия и да намерите акаунт.
 • Намиране на акаунт по имейл: Не е възможно да търсите акаунт директно по имейл в Instagram, но ако акаунтът ви е свързан с Facebook, можете да търсите хора по имейл във Facebook. Можете да опитате да достигнете до Instagram акаунтите на хората, до които достигате по този начин.
 • Намиране на акаунт с алтернативни приложения за социални медии: В приложения като TikTok, X, Threads някои потребители добавят своите акаунти в Instagram към секцията с биографии. Можете да следвате акаунтите, които намирате в тези платформи в Instagram.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.