Как да останете личен в интернет? Поверително сърфиранеpoveritelno sarfirane v internet

Как да останете личен в Интернет? Поверително сърфиране

Поверително сърфиране в Интернет и как да останете поверителни в Интернет? Обясняваме методите един по един за вас.

Интернет, който навлезе в живота ни през ерата на Студената война, беше началото на нова ера. Толкова много, че докато много добри дела и престъпления се извършват в тази среда, милиарди циркулират в интернет едновременно. В среда, в която се извършват толкова много престъпления, се появяват и стелт методи за интернет. И така, как да останете личен в интернет?

Методи за частно сърфиране в Интернет

 • Задайте силна парола
 • Използване на фалшив акаунт
 • Използване на различна парола навсякъде
 • Използване на TempMail
 • Използване на имейли по различен начин
 • Използване на виртуална машина
 • Смени браузъра
 • Задаване на силна парола

Разбира се, това трябваше да е един от задължителните елементи в нашия списък. Как сърфирате частно в интернет ? Ако имате повдигнат въпрос, първо трябва да предотвратите сигурността си.

Използване на фалшив акаунт
Използвайки фалшиви акаунти, ще оставите по-малко следи в интернет. Вече знаете какво трябва да направите за това. Разбира се, може да имате някои въпросителни в ума си. Например: Ще ни спаси ли фалшив акаунт? Разбира се, само фалшивите акаунти няма да ви спасят. Как оставате личен в интернет? Отговорът на въпроса е да приложите всички гореизброени елементи заедно.

Използване на различна парола навсякъде
След като акаунтът ви бъде хакнат в интернет, тази парола вече няма да бъде защитена. Ето защо трябва да използвате различни пароли навсякъде. Ако се чудите дали паролата ви е била компрометирана преди. Как можете да разберете дали вашата парола е изтекла? Препоръчваме ви да разгледате нашата статия.

Използване на Temp Mail
Един от проблемите, които възпрепятстват частното ви сърфиране в Интернет, е, че от вас се иска да влезете навсякъде по имейл. Това е мястото, където Temp Mail влиза в действие. Благодарение на този уебсайт вашата сигурност ще бъде на върха.

Използване на имейли по различен начин
Ако вашият имейл адрес е бил откраднат или е отворен за целия свят, едно от нещата, които трябва да направите тук, е да използвате различни имейли от самото начало. По този начин ще бъдете многократно защитени от кибер хакери и доксери .

Използване на виртуална машина
Трябва да използвате друг компютър, за да останете поверителни в интернет. Но как ще стане това? Ще си купите ли нов компютър? Разбира се, не, можете да премахнете този проблем с виртуална машина.

Смяна на браузъра
За разлика от браузъри като Google Chrome, има много браузъри. Тези браузъри ще ви помогнат да останете поверителни в интернет. Един от най-популярните сред тези браузъри е Tor Browser. Въпреки това, има някои настройки и в този браузър. Ако искате да останете частни в интернет. Вижте нашата статия за съвети за използване на защитен браузър Tor.

Как оставате поверителни в интернет с нашето съдържание? Отговорихме подробно на въпроса. И така, какво мислите за това? Кои елементи според вас трябва да бъдат в този списък? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. YouTube с нова функция Супер чат
 2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
 3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
 4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
 5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.