Как да отстраните проблема с автоматично отваряне на Windows 10 Chrome?

google chrome 2020

Отваря ли се Chrome с раздели от предишната ви сесия всеки път, когато включите компютъра ? В тази статия ще разгледаме как да отстраним проблема с автоматичното отваряне на Chrome, наблюдаван на компютри с операционна система Windows 10 .

Ще можете да отстраните този проблем само с няколко стъпки. Следвайте останалата част от нашата статия, за да спрете автоматичното отваряне на Chrome при всяко включване на компютъра .

Решение на проблема с автоматично отваряне на Google Chrome

Първо , когато затворите Google Chrome , нека да попречим на приложенията на заден план да работят.

  • След като отворите браузъра си Google Chrome, следвайте Настройки> Система Активирайте бутона точно преди текста „Продължете да работите с фонови приложения, когато Google Chrome е затворен“ .

След това нека деактивираме възможността автоматично да стартирате Google Chrome всеки път, когато компютърът е включен .

  • Отворете мениджъра на задачи с помощта на CTRL + ALT + DELETE. Намерете Google Chrome от секцията Първи стъпки . След като щракнете с десния бутон върху него, кликнете върху „Деактивиране“.

Смятаме, че това може да се дължи и на нова функция на Windows 10 . Сега нека деактивираме приложенията за рестартиране на Windows .

  • Въведете настройките на компютъра. Елате в секцията „Сметки“. В секцията Акаунти кликнете върху „Опции за вход“ . В този раздел слезете малко и намерете заглавието „Поверителност“ . Намира се тук „след актуализация или рестартиране на устройството ми, за да завърша инсталацията и автоматично да отворя отново приложението си, използвам данните си за вход“. Задайте опцията на „Изключено“ . Моля, обърнете внимание, че това може да причини някои проблеми.

Какъв е проблемът за автоматично отваряне на Google Chrome?

Google, една от най-големите софтуерни компании в света, направи интернет браузъра, наречен Chrome, достъпен през септември 2008 г. с неочакван ход. Браузърът, първоначално разработен на платформата Windows, по-късно беше пуснат на операционни системи като Linux и macOS.

Изграден на инфраструктура, наречена Chromium и заредена от Google, след като е била разработена основната й структура, Chrome е построен върху отворен код. Chrome, който завладя целия пазар на браузъри с иновациите си, направи голяма разлика за своите конкуренти.

Въпреки че включваше членове на екипа, които допринасят за Google и огромен отворен код, Chrome също имаше проблеми. Един от тях беше автоматичното отваряне, което притесни много потребители. При проблема с автоматичното отваряне скенерът стартира веднага след включването на компютъра и удължи времето за отваряне на компютъра.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  4. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  5. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.