Как да отстраните проблема с автоматично отваряне на Windows 10 Chrome?

google chrome 2020

Отваря ли се Chrome с раздели от предишната ви сесия всеки път, когато включите компютъра ? В тази статия ще разгледаме как да отстраним проблема с автоматичното отваряне на Chrome, наблюдаван на компютри с операционна система Windows 10 .

Ще можете да отстраните този проблем само с няколко стъпки. Следвайте останалата част от нашата статия, за да спрете автоматичното отваряне на Chrome при всяко включване на компютъра .

Решение на проблема с автоматично отваряне на Google Chrome

Първо , когато затворите Google Chrome , нека да попречим на приложенията на заден план да работят.

  • След като отворите браузъра си Google Chrome, следвайте Настройки> Система Активирайте бутона точно преди текста „Продължете да работите с фонови приложения, когато Google Chrome е затворен“ .

След това нека деактивираме възможността автоматично да стартирате Google Chrome всеки път, когато компютърът е включен .

  • Отворете мениджъра на задачи с помощта на CTRL + ALT + DELETE. Намерете Google Chrome от секцията Първи стъпки . След като щракнете с десния бутон върху него, кликнете върху „Деактивиране“.

Смятаме, че това може да се дължи и на нова функция на Windows 10 . Сега нека деактивираме приложенията за рестартиране на Windows .

  • Въведете настройките на компютъра. Елате в секцията „Сметки“. В секцията Акаунти кликнете върху „Опции за вход“ . В този раздел слезете малко и намерете заглавието „Поверителност“ . Намира се тук „след актуализация или рестартиране на устройството ми, за да завърша инсталацията и автоматично да отворя отново приложението си, използвам данните си за вход“. Задайте опцията на „Изключено“ . Моля, обърнете внимание, че това може да причини някои проблеми.

Какъв е проблемът за автоматично отваряне на Google Chrome?

Google, една от най-големите софтуерни компании в света, направи интернет браузъра, наречен Chrome, достъпен през септември 2008 г. с неочакван ход. Браузърът, първоначално разработен на платформата Windows, по-късно беше пуснат на операционни системи като Linux и macOS.

Изграден на инфраструктура, наречена Chromium и заредена от Google, след като е била разработена основната й структура, Chrome е построен върху отворен код. Chrome, който завладя целия пазар на браузъри с иновациите си, направи голяма разлика за своите конкуренти.

Въпреки че включваше членове на екипа, които допринасят за Google и огромен отворен код, Chrome също имаше проблеми. Един от тях беше автоматичното отваряне, което притесни много потребители. При проблема с автоматичното отваряне скенерът стартира веднага след включването на компютъра и удължи времето за отваряне на компютъра.

Подобни публикации

  1. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook
  2. Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebook
  3. Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!
  4. WhatsApp работи върху криптиран архив
  5. Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.