5 причини да използвате Vivaldi на Android

vivaldi android 2020

Магазинът за приложения за Android има много уеб браузъри в Google Play Store. Vivaldi също е сред уеб браузърите, достъпни в Google Play Store. В Android версията на Vivaldi има много важни функции. В тази статия сме съставили 5 причини да използвате Vivaldi на смартфони с операционна система Android. Ето 5 причини да използвате Vivaldi на Android !

1. Синхронизиране на функция

Благодарение на криптирането от край до край , Vivaldi ви позволява да синхронизирате вашите пароли, отметки, бележки и други между устройствата .

2. Функция за отбелязване на бележки

В Android версията на Vivaldi е включена функция за водене на бележки . Vivaldi има вграден инструмент за водене на бележки, който ви позволява да правите бележки, без да прекъсвате работата с уеб браузъра. По тази причина функцията за водене на бележки е още една причина за използване на уеб браузъра Vivaldi.

3. Функция за заснемане на екрана

Версията за Android на Vivaldi има възможност да записва екранни снимки . Екранните снимки, които записвате с инструмента за заснемане на екрана във Vivaldi, се записват директно в приложението Галерия. С Vivaldi можете да записвате екранни снимки лесно и практично. Заснемането на екрана е друга причина да използвате Vivaldi.

За да направите това, докоснете логото на Vivaldi в горния десен ъгъл, когато някоя уеб страница е отворена, след което докоснете опцията „Вземи страница“ в изскачащия прозорец . След този процес можете да запишете снимката на екрана, като изберете една от двете опции: „Направете пълна страница“ и „Заснемане на видимата зона“ .

4. Функция за превключване на раздели

Версиите за настолен компютър и Android на Vivaldi се фокусират върху поддържането на раздели, колкото е възможно по-добре. С функцията за превключване на раздели във версията за Android на Vivaldi можете лесно да имате достъп до отворени раздели, персонализирани раздели и наскоро затворени раздели. Тази функция влияе положително на потребителското изживяване. Така че това е още една причина да преминете към Вивалди.

5. Някои други функции

Има много повече функции във версията за Android на Vivaldi. Версията за Android на Vivaldi включва функции като мениджър на изтегляния , режим на четене , персонализирани раздели , прост режим . Благодарение на простия режим на Vivaldi страниците се зареждат по-бързо и използват до 60% по-малко данни. Vivaldi също се фокусира върху поверителността и не записва историята на вашия браузър, бисквитките в частен режим.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Безплатен екранен рекордер за Windows
  3. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  4. Идва ограничение на историите в Instagram
  5. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.