Как да рендираме изображения на iPhone 16 Споделеноiphone 16 dizayn

Рендирайте изображения на iPhone 16 Споделено: Какъв ще бъде дизайнът му?

Дизайнът на модела iPhone 16 излезе. И така, как ще изглеждат новите модели iPhone? Ето подробностите за споделените рендерирани изображения!
iphone 16 dizayn

Очакваният с нетърпение iPhone 16 излезе на преден план със своя дизайн. Появиха се рендирани изображения на новия модел iPhone, който се очаква да излезе на пазара към края на следващата година. И така, какви разлики ще има новият iOS телефон с предишната серия?

Какво ще предложи дизайнът на iPhone 16?

MacRumors сподели изобразени изображения, имайки предвид получената информация. Гледайки споделените изображения, първоначално изглежда, че телефоните си приличат един с друг, но има някои разлики между тях. Най-очевидната разлика е в дизайна на камерата.

Твърди се, че за разлика от предишния модел , iPhone 16 ще има вертикално разположени задни камери. Това ще гарантира, че телефонът може лесно да бъде разпознат като най-новия модел. Обмислят се два различни дизайна за вертикално позициониране на задните камери.

Първият от тези дизайни е в стила на iPhone 12, докато вторият дизайн е в стила на iPhone X. В iPhone 12 две камери бяха разположени една върху друга. На iPhone X настройката на камерата включваше дизайн с форма на хапче. Твърди се, че и двата дизайна се разглеждат.

На изображенията може да се види, че бутоните за увеличаване и намаляване на звука на жълтия телефон са много близо един до друг, докато бутоните за увеличаване и намаляване на звука на розовия и черния телефон са малко по-далеч един от друг. Над бутоните за сила на звука има бутон за действие.

Опции за видимост на харесванията в Instagram

Какво мислите за изобразените изображения на новите модели iPhone? Не забравяйте да споделите вашите мисли за тези телефони с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.