Как да решим проблема с iPhone и iPad без зареждане?samsung galaxy tab s7 vs ipad pro 2020 sravnenie

Как да поправя проблема с iPhone и iPad, които не се зареждат? В това ръководство сме тук с някои решения, които можете да приложите, ако iPhone и iPad не се зареждат.

Ако вашият iPhone или iPad внезапно спре да се зарежда, има някои решения, които трябва да приложите, преди да се притеснявате. В това ръководство ние сме тук с iPhone и iPad, които не зареждат проблема и решенията.Ето всички подробности, които се чудите по темата!

Прочети Още: Какво е eSIM? Какво прави? Как да го получим? Как да инсталирам?

Какво трябва да направите, ако iPhone и iPad няма да се зареждат?

Ако вашият iPhone или iPad внезапно спре да се зарежда, има няколко стъпки, които можете да предприемете, от рестартиране до подмяна на кабела. Както ще разгледаме в това ръководство, повечето от тези методи са само няколко прости стъпки, но в някои случаи проблемът може да бъде по-сериозен.

1. Рестартирайте устройството

За да бъда честен, видях, че iPhone, който съм използвал няколко пъти, не се зарежда, въпреки че е включен. Първият метод, който използвах в такива случаи, беше да го рестартирам и това просто действие помогна да се решат проблемите напълно. Така че първото нещо, което трябва да направите, е да рестартирате устройството си.

2. Опитайте различен адаптер за кабел и зарядно устройство

Ако горната стъпка не работи за вас, трябва да опитате различни комбинации от адаптери за зареждане и кабели за зареждане. Както знаете, светкавичните кабели обикновено се износват бързо. В този момент включете друг кабел в същия адаптер. Ако устройството ви се зарежда, проблемът е в кабела. Ако това не работи, включете същия кабел в друг адаптер. Ако устройството ви е започнало да се зарежда, проблемът е в адаптера за зареждане.

В редки случаи и кабелът за зареждане, и зарядното устройство могат да бъдат счупени едновременно. Затова използвайте зарядното устройство и кабела за зареждане на вашия приятел или друг човек в къщата. Ако всичко е решено, ще трябва да закупите нов адаптер и кабел за зареждане.

3. Проверете захранването

Може да изглежда малко безсмислено да казвам това, но шансовете щепселът, който сте използвали, вече не работи. Поради тази причина не забравяйте да опитате адаптера за зареждане в други контакти. Идеалният начин да разберете дали контактът, който използвате, работи, е да свържете друго електронно устройство към него. 

4. Вземете поддръжка от техническа служба

Ако не можете да намерите решение на проблема, след като сте предприели всички тези стъпки, ще трябва да получите поддръжка от най-близката техническа служба. На този етап може да искате да говорите с екипа за онлайн поддръжка на Apple и да уговорите среща с най-близката техническа служба.

И така, какво мислите за информацията, която предоставяме в това ръководство? Работили ли са ви изброените тук решения и намерихте ли основния източник на проблема? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
  2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
  3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
  4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.