Как да изключите покупките в приложения на iPhone?

apple iphone 13 harakteristiki

Изключете покупките в приложението на iPhone.Как да изключите покупките в приложения на iPhone, за да избегнете внезапно нарастващи телефонни сметки и сметки за кредитни карти?В това ръководство ще разгледаме по-отблизо как да изключите покупките в приложения на iPhone.Но как да изключите покупките в приложения на iPhone и какви настройки трябва да направите? Ето всички любопитни подробности по темата!

Прочети Още: Как да решим проблема с iPhone и iPad без зареждане?

Ако наскоро сте изтеглили приложение или игра, вероятно сте видели, че има опция за покупка в приложение за много функции. Въпреки че повечето от нас могат да устоят на тези покупки, това е много различно, когато става въпрос за деца.

Освен това, ако имате информация за мобилно плащане или кредитна карта, дефинирана във вашия акаунт в iCloud, нещата стават много по-опасни. За щастие има лесен и точен метод за избягване на покупки в приложението. Ще ви кажем как можете да направите това точно по-долу.

Изключете покупките в приложението на iPhone

 • Влезте в приложението Настройки.
 • Докоснете раздела Време на екрана.
 • Щракнете върху менюто за съдържание и поверителност точно отдолу.
 • Активирайте полето за съдържание и поверителност в горната част.
 • След това натиснете раздела iTunes & App Store Покупки.
 • Щракнете върху бутона In-App Purchase на екрана, който се появява.
 • След това поставете отметка в квадратчето Не позволявай.

Можете да предотвратите покупки в приложения във всички приложения и игри, като изпълните стъпките по-горе в момента. Можете също да управлявате настройките за инсталиране на приложение и изтриване на приложения от същото меню. Ако искате да възстановите всичко, трябва да проверите опцията Разрешаване от това поле.

След като изпълните тези стъпки, нито вие, нито някой друг няма да можете да правите покупки в приложението. Ако не искате да деактивирате напълно покупките в приложението, можете вместо това да поискате парола. Ако никой не знае паролата ви, това също е ефективен метод за защита.

И така, какво мислите по темата в това ръководство? Предоставената тук информация работи ли за вас и достигнахте ли това, което търсите? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Преглед на Huawei Nova Y90
 2. Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия
 3. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
 4. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
 5. Ревю на хартия за Huawei MatePad

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.