Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?kak da uvelichim pametta na iphone

Как да надстроите паметта на iPhone?

Как да надстроите паметта на iPhone? Как да ъпгрейд iPhone памет? В това ръководство ще отговорим на въпроси за ъпгрейд на паметта на iPhone. Ако капацитетът за съхранение на iPhone, който използвате, вече е недостатъчен и търсите начин да преодолеете този проблем, без да отивате на нов модел, може да попитате за проблема как да увеличите паметта на iPhone. В това ръководство ще прехвърлим как да направим ъпгрейд на паметта на iPhone.

Днес, докато 128 GB капацитет за съхранение на средностатистически смартфон се превърна в стандарт, ние дори започнахме да се сблъскваме с 1 TB капацитет за съхранение. От друга страна, виждаме, че има сериозни разлики в цените в моделите на iPhone според капацитета им за съхранение.

В този момент, ако вече имате гарантиран iPhone и търсите начин да увеличите паметта, без да получавате нов смартфон, може да помислите да получите помощ от различни технически сервизни точки, работещи в нашата страна. Как да увеличим съхранението на iPhone?

Как да надстроите паметта на iPhone?

Някои технически услуги, работещи в нашата страна, предлагат възможност за увеличаване на капацитета за съхранение на вашия iPhone. По този начин можете да надстроите пространството за съхранение за много кратко време, без да продавате, променяте или търгувате със смартфона, който използвате.

По принцип този процес се извършва с промяна на резервни части. Така че смартфон, който отива в резервната част, се взема и след това се включва в смартфона, който използвате. Може да мислите за това като за промяна на твърдия диск на компютрите.

Като се има предвид, че услугата не се извършва от оторизираните технически услуги, трябва да ви напомним, че ако имате, гаранцията ви ще бъде деактивирана. Така че трябва да помислите два пъти, преди да обработите гарантиран смартфон.

Колко струва таксата за надграждане на паметта на iPhone?

Таксата за надграждане на паметта в моделите на iPhone се различава от модела до модела и капацитета за съхранение, който искате. Например сумата, която трябва да платите, за да инсталирате 256 GB място за съхранение на модела iPhone 5s, не е същото като количеството, от което се нуждаете, за да инсталирате 256 GB място за съхранение на модела iPhone X.

Колко дълго iPhone Memory Up Drive

Както и разликата според техническите точки на обслужване, процесът на надграждане на паметта отнема до два часа средно. Разбира се, нека също така да отбележим, че това време може да варира в зависимост от това къде получавате услугата, по какъв начин я получавате и интензивността по това време.

Безопасно ли е надстройката на паметта на iPhone?

Както при всички технически операции, има риск в подобренията на паметта в един момент от тортата. Въпреки че повечето технически услуги, които правят транзакцията, дават свои собствени уверения в това отношение, трябва да сте сигурни, че искате да поемете този риск.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.