Как да върна Steam игра?kak da varna steam igra

Как да върна Steam игра 2023?

Какви са условията за връщане на играта Steam? Как да кандидатствам за възстановяване на средства в Steam? Колко дни ще бъде депозирано възстановяването на Steam? Ето всички подробности за процеса на връщане!

Steam позволява процесът на връщане на играта да се извърши лесно, но има някои условия за това. Ако отговаряте на тези условия, възможно е да върнете видеоиграта, като следвате някои стъпки. В статията, която подготвихме, ще отговорим на някои въпроси относно процеса на връщане.

Милиони играчи прекарват по-голямата част от времето си в Steam през деня. Играчите могат да купуват и играят играта, която харесват, в Steam, но понякога играта, която купуват, може да не излезе според очакванията. В такъв случай може да се приложи опцията за връщане.

Можете да върнете закупените игри от популярната платформа по много лесен и практичен начин. За целта трябва да следвате някои стъпки и да отговаряте на посочените критерии. И така, как да върнете игра, закупена в Steam? Преди да отговорим на този въпрос, нека обясним какви са условията за връщане.

Условия за връщане на Steam игра

 • Не повече от 14 дни
 • Играйте по-малко от 2 часа

Има два различни критерия за връщане на видеоигри в магазина за цифрови игри. Възстановяване на суми не може да се извърши, ако тези два критерия не са изпълнени. Първият критерий е правилото за 14 дни. Трябва да изпратите заявка за връщане в рамките на две седмици след закупуването на видеоигра. Ако са минали 14 дни от закупуването на играта, не можете да извършите тази операция.

Вторият критерий за искане за възстановяване на сумата в магазина за дигитални игри, който е много популярен по света, е да играете играта за по-малко от два часа. Трябва да сте играли играта, която искате да възстановите, за по-малко от два часа.

Как да върна игра в Steam?

 • Посетете сайта на Steam.
 • Влезте в акаунта си.
 • Отворете страницата за поддръжка.
 • Кликнете върху категорията „Покупки“.
 • Кликнете върху играта, която искате да върнете.
 • Изберете опцията „Искам да поискам възстановяване на сумата“.
 • Кликнете върху бутона „Искам да поискам възстановяване на сумата“.
 • Изберете причината за връщането в секцията „Причина“.
 • Кликнете върху бутона „Изпратете заявка“.

За да върнете игра, която сте закупили в популярния магазин за цифрови игри, първо посетете официалния уебсайт на Steam. След като разгледате сайта, изберете опцията „Вход“ в горния десен ъгъл. Въведете името и паролата на акаунта си в Steam и след това щракнете върху бутона „Вход“.

След като влезете в акаунта си в магазина за цифрови игри, отворете страницата за поддръжка на Steam чрез раздела в горната част . Кликнете върху категорията „Покупки“. След този процес ще видите продуктите, които сте закупили през последните шест месеца, на страницата, която се отваря.

Изберете играта, която искате да върнете. „Какъв е проблемът с тази покупка?“ В раздела ще има много възможности за закупуване. Изберете „Искам да поискам възстановяване“ от тези опции.

Кликнете върху бутона „Искам да поискам възстановяване на сумата“ на страницата, която се отваря. След този процес ще се отвори страницата за връщане. На тази страница трябва да посочите защо искате да върнете играта в секцията „Причина“. Има много варианти за това.

Опциите за връщане включват „Компютърът ми не отговаря на системните изисквания“, „Играта е твърде трудна“, „Купих я по погрешка“, „Често се срива“, „Честостта на кадрите е твърде ниска“, „Не е забавно“, „Мултиплейърът не е работи“, „Споделяне на семейството“ Има много причини, включително „Имам проблеми с

Изберете вашата причина за връщане на играта. Кликнете върху бутона „Изпратете заявка“ в долната част на уеб страницата. Ако направите това, вашата заявка за възстановяване ще бъде препратена до екипа на Steam. Ако желаете, можете да отмените заявката си за връщане на същата страница. Е, след колко дни ще бъдат депозирани парите по сметката след възстановяването?

Колко дни ще отнеме възстановяването на Steam?

Възстановяването на средствата ще бъде извършено в рамките на една седмица след одобрение на вашата заявка за връщане. Възстановяванията варират в зависимост от начина ви на покупка. С други думи, ако сте закупили въпросната игра през вашия Steam портфейл, възстановяването ще бъде кредитирано във вашия Steam портфейл, а ако сте я закупили с дебитна карта, банковата ви сметка ще бъде кредитирана.

Ако методът на плащане, който използвате, не може да бъде възстановен по някаква причина, сумата за възстановяване ще бъде добавена към портфейла на Steam.

В тази статия отговорихме на някои често срещани въпроси относно процеса, включително как да върнете игра в Steam. Следвайки стъпките в нашето ръководство, можете да върнете Steam играта, ако отговаряте на условията.

Подобни публикации

 1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
 2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
 3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
 4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
 5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.