Как да видя кой ме харесва в Тиндър?kak da vidya koi me haresva v tinder

Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

Как да видя кой ме харесва в Тиндър 2023? Както знаете, в Тиндър плъзгате надясно това, което ви харесва, и плъзгате наляво това, което не ви харесва. Разбира се, ако не искате да купувате tinder gold или tinder plus, които са платени пакети, тогава тиндър задава ограничение, за което да плъзгате надясно всеки ден. Това съдържание ще обясни как можете да разберете кой ви харесва и да плъзнете надясно в Тиндър, без да се налага да плъзнете надясно. Ако искате да го видите чрез приложението Тиндър, единственото нещо, което можете да направите, е да купите Tinder Gold. Въпреки това, на лаптоп или настолен компютър, имате възможност да го видите с различен метод, като щракнете с десния бутон.

Виждане през приложението Tinder

 1. Купете Tinder Gold. Частта от хората, които харесват вашия профил, обикновено е замъглена и информацията за това колко души се споделя с вас. Единствената възможност да видите кои са те чрез приложението на телефона е да надстроите акаунта до Tinder Gold. Можете да завършите пазаруването с вашата карта, като щракнете върху секцията с настройки на вашия профил и кликнете върху секцията Купете Tinder Gold. Цените на Tinder Gold варират според възрастта.
  • Следвайте инструкциите на екрана, за да завършите процеса на плащане.
  • Чрез закупуването на Tinder Gold вие не само ще видите кой ви харесва, но и ще премахнете рекламите на приложението, ще получите неограничено плъзгане надясно, ще спечелите 5 супер харесвания на ден, ще активирате функцията за промяна на местоположението и ще закупите 1 Boost, което е най-много популярна функция за половин час, която може да се използва веднъж месечно. Освен това ще ви бъде дадена възможност да отменяте толкова пъти, колкото искате.
 1. Докоснете полето за ново съобщение с иконата „…“ . Това е бутон в горния десен ъгъл на екрана.
 2. В новия раздел за съвпадения докоснете златисто оцветената част, която казва числата . Ако някой ви хареса и все още не сте си намерили връзка, в частта със златни ръбове и символа под формата на летящо сърце ще бъдат изписани числа. Когато щракнете върху тази част, ще видите всички хора, които ви харесват.
 3. Вижте хората и решете дали искате да бъдете съпоставени, като плъзнете наляво и надясно. Ако харесвате човека, който ви харесва, можете да плъзнете надясно, за да съвпаднете, ако не, можете да избегнете съвпадението, като плъзнете наляво. Подобно на песента на İsmail YK, не харесвам хората, които ме харесват.

Вижте, без да купувате Tinder Gold на уебсайта на Tinder

 1. Отворете уебсайта Tinder.com от браузъра. Трябва да направите това на компютъра. Влезте в акаунта си в Tinder с вашите данни.
 2. Отворете списъка със съвпадения. След като влезете и влезете, ще видите размазан списък с хора, които са ви харесали в лявото меню. Всъщност броят на тези хора трябва да бъде посочен над тази част. Разбира се, че имате много лош профил, ако няма някой, който да ви хареса, тази част ще бъде празна, съжалявам.
 3. Щракнете с десния бутон върху първото замъглено изображение и щракнете върху „Проверка“ от изскачащото меню. Това е разделът с инструменти за разработчици, елементите и стиловете се съхраняват в този раздел.
 4. Превъртете надолу полето Стилове и изберете „filter:blur (12px);“ Потърсете текста. След като намерите това, променете частта от 12px на 1px. По този начин ще видите човека, който ви харесва, с много малко размазване. Ако имате, можете да видите други хора, които ви харесват, като щракнете с десния бутон по същия начин.

Ако искате да научите повече за Тиндер можете да прочетете Какво е Tinder и Как се използва?

Подобни публикации

 1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
 5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.