Как се изпраща локация от телефон?izprashtane na mestopolojenie v whatsapp

Как да зададете местоположение на WhatsApp? (Срок и неопределено споделяне на местоположение)

Можем да се справим с трансферите на местоположение в WhatsApp под две заглавия. Опцията „Изпращане на текущо местоположение“, която е любимият метод за изхвърляне на местоположение за неопределено време. За да изпратите местоположение на живо, трябва да кликнете върху опцията „Споделяне на текущото местоположение“. И така, как се изпраща местоположението? Ето какво да направите стъпка по стъпка.

Как да зададете местоположение в Whatsapp?

Изброили сме стъпка по стъпка какво трябва да се направи, за да изпратите местоположение. Можете да споделяте две различни местоположения с приложението WhatsApp: споделяне на текущо местоположение и изпращане на текущо местоположение. И така, как се определя местоположението? Технологичните иновации улесняват живота при задоволяване на транспортните нужди. Навигирането до неизвестен адрес става много лесно благодарение на информацията за местоположението и функциите за навигация. Whatsapp, който има повече от 5 милиарда потребители по целия свят, също има функция за споделяне на местоположение. Благодарение на тази функция потребителите имат възможност лесно да опишат местоположението и адреса си един на друг.

Споделянето на местоположение в Whatsapp се поддържа от актуални карти и навигация, позволяващи точни указания. Можете да споделяте местоположение, докато изпращате съобщения на всеки телефон с приложението Whatsapp. Можете да споделяте местоположение временно или за неопределено време.

Споделянето на местоположение на живо се изключва след определен период от време, докато споделеното местоположение остава в прозореца за чат за неопределено време. Тази функция, която е важна част от ежедневието, улеснява процеса на описване на адреси.

За да споделяте местоположение чрез Whatsapp, услугите за местоположение на телефона ви трябва да са включени. Освен това приложението Whatsapp трябва да има достъп до услуги за местоположение за изпращане на местоположение.

Как да зададете местоположение в Whatsapp? (неопределен)

Споделянето на местоположение се извършва на всяко устройство с приложение Whatsapp с Android и iOS процесор. Преди да споделите местоположение, можете да разберете дали услугите за местоположение са включени в настройките на устройството.

Ако услугите за местоположение са изключени, трябва да включите тази настройка, преди да можете да изпращате местоположение. По същия начин трябва да дадете разрешение за достъп до услугите за местоположение в приложението Whatsapp. По този начин можете да изпратите местоположението по практичен начин по време на чата.

 • Отворете прозореца за чат на Whatsapp на човека, на когото искате да изпратите местоположението.
 • Отстрани на секцията, където пишете съобщение, има кламер или знак плюс.
 • Тези маркировки се различават според телефона.
 • Щракнете върху секцията, която казва местоположение на кламер или икона плюс, която сте избрали.
 • На екрана ще се появи малка карта и имената на адресите ще се покажат в долната част.
 • Можете да оцените точността на местоположението, като разгледате картата и адресите. След това можете да споделите текущото си местоположение, като щракнете върху „ Изпращане на текущото местоположение “.
 • Тази публикация остава в прозореца за чат и лицето, на което я изпращате, може автоматично да получи указания, когато щракне върху нея.

Какво е местоположение на живо? (Споделяне на текущото местоположение)

Приложението Whatsapp има две различни функции за местоположение. Можете лесно да споделите текущия си адрес с вашите познати, като се възползвате от функциите за времево и неопределено местоположение.

Когато изпратите неопределено местоположение, адресът остава на страницата за чат и може да се използва повторно по всяко време.

Времевата позиция остава в прозореца за чат по време на споделянето.

В процеса на изпращане на времево местоположение, известно като местоположение на живо или текущо местоположение, споделянето на местоположение може да се извърши от 15 минути до 8 часа.

Функцията за местоположение на живо ви позволява да споделяте местоположението си в реално време с потребителите в прозореца за чат. Като използвате местоположението на живо в групови и индивидуални чатове, можете да съобщите местоположението си на участниците в реално време. Използваният маршрут и часове на заминаване се показват на местоположението. Човекът, който споделя местоположението, се появява като малка цветна икона на миникартата в прозореца за чат.

Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

Споделянето на местоположение продължава, докато не изтече или докато лицето, което го споделя, спре да споделя. За да споделите местоположение на живо, услугите за местоположение на телефона трябва да са включени. Ако изключите услугите за местоположение по телефона след споделяне на местоположение, информацията за местоположението на живо, която сте споделили, ще бъде изключена.

Как да споделям местоположение на живо в Whatsapp? (Текуща позиция – Време)

 • За употреба е важно функциите за местоположение на устройството да останат включени, докато използвате функцията за местоположение на живо.
 • Споделянето на местоположение на живо се извършва като всяко друго изпращане на местоположение.
 • Отворете прозореца за чат, където искате да изпратите местоположението.
 • Изберете текста на местоположението, като щракнете върху кламер или икона със знак плюс отстрани на секцията за писане на съобщение.
 • Можете да изпратите местоположение на живо, като натиснете синия текст „Споделяне на текущото местоположение“.
 • След като щракнете върху текста, ще видите опцията за време. Можете да изпратите вашето местоположение на живо, като изберете между различни продължителности като 15 минути, 1 час и 8 часа.
 • Споделянето на местоположение се изключва автоматично след изтичането му.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.