Как ще изглежда iPhone Flip?Може ли първият сгъваем телефон на Apple да дойде най-накрая? Как ще изглежда iPhone Flip?

Патентната заявка на Apple за първия сгъваем модел телефон сигнализира за модела iPhone Flip. И така, Кога ще бъде пуснат сгъваемият iPhone? Apple е далеч зад своите конкуренти на пазара на сгъваеми телефони. Марки като Samsung, Honor и vivo успяха бързо да пуснат свои собствени сгъваеми телефони и да са в крак с най-новите тенденции.

Що се отнася до Apple, фактът, че не е предприела никакви стъпки по този въпрос, първоначално беше поставен под въпрос, но това вече не е въпрос, който повдига въпросителна в умовете. Въпреки това, според нова информация, Apple най-накрая е направила първия си ход за производство на сгъваем телефон.

Подадена заявка за патент за iPhone Flip

Смята се, че основната причина, поради която Apple избягва да произвежда сгъваем iPhone, е издръжливостта. Въпреки това, в заявката за патент, подадена от компанията през октомври миналата година, беше разкрито, че се правят първите стъпки за iPhone Flip.
apple iphone flip

Apple каза: „Сгъваемият дисплей може да има секции от корпуса, свързани с панта. Гъвкавият дисплей може да припокрива пантата. Сгъваемото устройство може да се мести между сгънати и отворени позиции с помощта на пантата.“

Както се вижда от споделените рисунки, можем да кажем, че Apple работи върху сгъваем модел телефон във вертикална ориентация. Въпреки че заявката за патент не означава, че Apple определено ще пусне сгъваем телефон, има подробности, които вълнуват потребителската база на този етап.

Това, което привлича най-голямо внимание тук е, че Apple са заложили на сгъваем телефон във вертикална ориентация. Една от най-големите причини да изберете Flip вместо Fold е, че моделът Z Flip на Samsung е най-продаваното сгъваемо устройство, оставяйки Z Fold зад себе си.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.