Нови твърдения за технологията в Apple Face ID под екранаapple face id

Apple непрекъснато променя решението си: Нови твърдения за технологията Face ID под екрана!

Появиха се нови слухове за технологията Face ID под екрана, която се твърди, че Apple използва в новите си серии всяка година. Ето подробностите! Има слухове, че Apple ще направи промени в Face ID преди всеки нов телефон да бъде представен. В момента има идеи iPhone 16 да бъде първият iPhone с Face ID под екрана.

Според последната информация , Apple няма да може да премине към технологията Face ID под екрана в серията iPhone 16. Рос Йънг, известен като дисплеен анализатор, смяташе, че първият модел с Face ID под екрана ще бъде iPhone Pro и Pro Max.

Изглежда обаче, че е малко по-вероятно да видим това приложение на iPhone 18s. Така че изглежда много вероятно да видим тази технология през 2026 г.face id apple

Очаквания от бъдещата серия iPhone

Ако прогнозите са верни, първите iPhone с променящата се структура на прореза и Face ID под екрана ще бъдат моделите iPhone 18 Pro и Pro Max, които ще пристигнат през 2026 г.

Може да отнеме 2027 г., преди тези технологии да навлязат в не-Pro модели. Разбира се, в този момент няма сигурност. Възможно е никога да не видим тази технология в стандартните модели iPhone.

Друга мисъл на Рос Йънг е, че ще има промени в някои технически характеристики на iPhone, които ще бъдат представени през 2025 г., като например прехода от LTPS към LTPO. Въпреки че тази функция кара хората да мислят за живота на батерията, Apple се очаква да премине към постоянно включен дисплей, като запази живота на батерията в това отношение.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.