Приложение за запазване на парола вече ще сканира тъмната мрежа вместо вас!Приложение за запазване на парола вече ще сканира тъмната мрежа вместо вас!

Мениджърът на пароли на Proton Proton Pass вече ще може да сканира тъмната мрежа с новата актуализация. Ето подробностите! Мениджърът на пароли на Proton Proton Pass получи значителна актуализация и тази актуализация въвежда нови функции в зоната за сигурност на приложението. Една от новите функции се нарича Pass Monitor, нов набор от инструменти, които ще предупреждават потребителите за уязвимости на акаунти и пробиви на данни.

Този нов набор от инструменти, наречен Pass Monitor, работи автоматично и системата дори насочва потребителите през решения в случай на изтичане на данни от услуга на трета страна.

Какво е новото в Proton Pass Monitor?

proton pass dark web

Освен това, и най-интересното, той сканира тъмната мрежа за всякакви течове и пробиви и предупреждава потребителите, ако Proton адреси, имейл псевдоними и до десет лични имейл адреса изтекат и се използват за злонамерени цели.

Pass Monitor включва функция за изправност на паролите, която ви предупреждава за слаби или повторно използвани пароли, които може да се нуждаят от актуализиране. Частта за неактивно двуфакторно удостоверяване на инструментариума е допълнителен слой на сигурност, който идентифицира различни акаунти, които предлагат опцията 2FA.

Проверките за изправност на паролата и 2FA са достъпни за безплатни потребители, но наблюдението в тъмната мрежа и Proton Sentinel ще бъдат ексклузивни само за платени потребители. Тези нови инструменти, достъпни за Windows, Android и iOS, ще бъдат достъпни за потребителите „в рамките на следващите няколко дни“.

Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.