Какви са предимствата на LinkedIn Premium?linkedin premium

LinkedIn е чудесен начин за комуникация с професионалисти и отлична безплатна услуга, при която хората могат да получат специфична за индустрията информация. LinkedIn „Ако използвате LinkedIn , вие сте на LinkedIn Premium “, забелязахте усилията, които полагате, за да го убедите да извърши плащането. И така, има ли смисъл да плащате за LinkedIn Premium?

В тази статия ще ви обясним подробно какво трябва да знаете за LinkedIn Premium . Това LinkedIn Premium е цена и  LinkedIn Premium „ползи и за потребителите включват.

Каква е цената на LinkedIn Premium за потребителите?

LinkedIn Premium има четири различни плана, които можете да плащате месечно. Освен това имате възможност да плащате ежегодно, за да спестите големи суми пари. В долния раздел можете да прегледате тези планове заедно с техните цени.

  • Премиална кариера: $ 29.99 (месечно)
  • Премиум бизнес: $ 59,99 (месечно)
  • Навигатор за продажби Pro: $ 79,99 (месечно)
  • Recruiter Lite: $ 119.95 (месечно)

Всеки от тези планове предлага на потребителите различни функции. По- голямата част от потребителите на LinkedIn предпочитат плана за Premium Career и плащат $ 29,99 на месец.

Ако искате да изпробвате LinkedIn Premium за определен период от време, можете да използвате безплатната пробна версия. Това ще ви помогне да научите как LinkedIn Premium функциите могат да ви помогнат. Предимствата на LinkedIn Premium са дългосрочни. Независимо дали използвате LinkedIn Premium или не, трябва да имате предвид, че можете да използвате LinkedIn за търсене на работа.

Какви са предимствата на използването на LinkedIn Premium?

Преди да започнем, трябва да отбележим, че ще се съсредоточим главно върху предимствата на този абонамент LinkedIn , тъй като повечето читатели ще искат да се справят с Premium Career .

Premium Career ви помага да общувате с експерти във вашата индустрия и да намерите работа. Най-голямото предимство от използването на LinkedIn Premium е да се откроиш от нормалните потребители и да получиш възможност да бъдеш нает на желаната от теб позиция.

Потребителите, които използват функцията InMail на Premium Career , винаги изпреварват. Когато преглеждате нечий профил без LinkedIn Premium , ако преди това не сте установили връзка с този човек, ще видите заключване до бутона за съобщение, но когато използвате функцията InMail на Premium Career , няма да видите тази икона до бутона за съобщение, така че можете да пишете с човека по какъвто и да е начин.

Друга отлична характеристика на Premium Career е, че можете да видите кой гледа вашия профил. Стойността на научаването на министрите във вашия профил в LinkedIn е изключително важна. Можете да комуникирате с хора, които гледат вашия профил, да се свържете с персонала, който ще бъдете нает, и да изберете да използвате функцията InMail на Premium Career за да помагате на хората .

Premium Career има някои ограничения . Ако потърсите голям брой потребители за кратко време, LinkedIn няма да ви покаже резултатите и ще ви посъветва да преминете към бизнес абонамент.

Разликата между Premium Carieer и Premium Business е точно в този момент. Можете да извършвате неограничени разговори с Premium Business . Това е чудесен план за комуникация с хората.

Два плана извън Premium Carieer и Premium Business са за тези, които се интересуват от продажби и набиране на персонал. Ако мислите за един от тези планове, вероятно вече имате много знания за него. Интеграцията по имейл, проектите и други функции ще помогнат много, докато вършите работата си.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.