Какво е Леонардо AI? Как да използвам?Какво е Леонардо AI? Как да използвам?

Запознайте се отблизо с AI Leonardo, който можете да използвате за създаване на качествени изображения с изкуствен интелект. Ето какво трябва да знаете за Leonardo AI! В наши дни производството на съдържание е изведено в изцяло ново измерение с инструменти за изкуствен интелект . Различни типове съдържание за различни сектори могат да бъдат произведени изключително бързо и по висококачествен начин, благодарение на инструментите за изкуствен интелект. Докато някои AI инструменти могат да се използват за създаване на много различни видове съдържание като текст, изображения и видео, някои приложения се фокусират върху един или няколко формата.

Един от популярните инструменти за изкуствен интелект, чийто фокус е върху визуалната продукция, е Леонардо ИИ . Можете да изберете приложението Leonardo AI специално за игрови активи, чертежи на герои и концепции. Можете също да се възползвате от Leonardo AI за различни операции, като например създаване на интерфейс на уебсайт.

Ако искате да научите повече за Leonardo AI, който е инструмент за изкуствен интелект с широк спектър от приложения, можете да намерите всичко, което трябва да знаете за това приложение, в останалата част от нашата статия.leonardo ai

Какво е Леонардо AI?

Много инструменти за изкуствен интелект с различни функции се разработват за визуално производство. Възможно е да се създават креативни визуализации със съществуващи приложения. Въпреки това, Leonardo AI се отличава от другите инструменти за изкуствен интелект, които се фокусират върху визуалното производство. Питате защо? Тъй като това приложение предлага иновации най-вече за производството на игрови активи.

Leonardo AI, който можете да използвате за създаване на различни герои, сцени и концепции във видеоигрите, ви позволява да получите висококачествени визуализации, използвайки различни AI алгоритми.

Как да използвам Leonardo AI?

Преди да започнете да използвате приложението Leonardo AI, трябва да станете безплатен член и да влезете в системата. Първо, трябва да изпълните следните стъпки по време на фазата на регистрация:

Как да се регистрирате за приложението Leonardo AI?

 • Отворете УЕБСАЙТА www.leonardo.ai .
 • Натиснете бутона за стартиране на приложението в горния десен ъгъл.
 • След като въведете вашето име и имейл адрес на екрана, който се появява, можете да влезете, като щракнете върху Брой ме в .
 • Когато щракнете върху бутона над името и имейл кутиите, системата ви насочва към страница.
 • Можете също да се запишете тук.

След като завършите процеса на регистрация, трябва да имате основни познания за използването на приложението Leonardo AI. Можем да изброим тази информация, както следва:

Интерфейс на приложението Leonardo AI

 1. В менюто, което се отваря вляво, има секция за кредит над раздела Започнете тук. Системата определя 250 кредита, които можете да използвате безплатно всеки ден. Ако желаете, можете да продължите, като щракнете върху бутона за надграждане, за да получите повече кредити.
 2. Когато стигнете до раздела Начало, се показват някои примерни творби.
 3. Разделът „Емисия на общността“ изброява различни произведения, направени от други.
 4. Разделът „Лична емисия“ съдържа вашата работа.
 5. Разделът Finetuned Models също включва предварително направени модели. Имате възможност да закупите тези модели и да правите промени по тях.

Как да създавате визуализации с Leonardo AI?

 • За да създадете изображения, трябва да отидете в секцията AI Image Generation.
 • След като стигнете до тази част, първо трябва да въведете описание на темата, за която искате да създадете визуализация, в инструмента за подкана в горната част на страницата.
 • Можете да изберете колко изображения искате да създадете за тази тема от секцията за брой изображения вляво. Вашите кредити намаляват в зависимост от броя на изображенията, които искате.
 • Когато магията за подкани е включена, имате шанса да получите по-детайлни и впечатляващи визуализации. Отворът с висок контраст в долната част ви помага да увеличите или намалите остротата.
 • Препоръчително е да изберете 0,4 за стойността на бързата магическа сила.
 • Размерите на изображението се коригират в раздела за размери на изображението.
 • Под инструмента за подкана има опции като Leonardo Duffision и Leonardo Style. Можете да получите различни изображения, като промените тези опции.
 • Бутонът за отрицателен инструмент за подкана под инструмента за подкана също ви помага да посочите елементите, които не искате да бъдат включени в изображението. Когато щракнете върху Добавяне на отрицателна подкана, можете да напишете елементите, които не искате да се показват в изображението, в раздела, който се отваря под секцията, където сте написали подканата.
 • Например, когато въведете хол в секцията за подкана, може да видите изображение на хол с мебели като дивани, маси и столове. Ако не искате да имате маса за хранене и столове в тази всекидневна, трябва да напишете маса за хранене и стол в отрицателния ред. Когато пишете по този начин, Leonardo AI трябва да ви представи изображение на хол без маса за хранене и столове.
 • Също така имате възможност да изтриете фона на изображението, което сте създали в Leonardo AI. За целта системата ви взема 2 кредита. Можете обаче да запазите изображението, което сте отделили от фона, като PNG.
 • Благодарение на функцията си за подреждане, той ви позволява да създавате непрекъснати шарки. Когато активирате подреждането и въведете желаната от вас дефиниция в подканата, можете да получите шаблон, проектиран в съответствие с тази дефиниция.
 • Секциите за подкани от изображение към изображение и подкана за изображение се използват за извършване на промени в изображение, което имате.
 • Стойността на скалата за ориентиране първоначално се вижда като 7. Когато намалите тази стойност, се получават по-сюрреалистични изображения, а когато я увеличите, се получават по-реалистични изображения.
 • В допълнение, функцията AI ​​canvas в приложението позволява предварително създадено изображение да бъде завършено до размера, който желаете. За да направите това, трябва да щракнете с десния бутон върху създаденото изображение и да изберете редактиране на платно.
 • Когато стигнете до секцията за редактиране на платно, можете да пропорционирате площта за вземане на проби. След това, за да продължите изображението, можете да въведете подкана и да разширите изображение, което вече имате, в съответствие с концепцията.
 • Можете също да добавяте и изтривате обекти, снимки или обекти в изображението, като използвате различни инструменти в раздела за редактиране на платно.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.