Meta предоставя една от най-важните функции за изкуствен интелект в WhatsApp!Meta предоставя една от най-важните функции за изкуствен интелект в WhatsApp!

Комуникацията вече става по-забавна с новата функция, която Meta предоставя на WhatsApp, възможността за създаване на изображения с изкуствен интелект в реално време. Ето подробностите! Изкуственият интелект продължава да става широко разпространен с всеки изминал ден и намира място в различни области от живота ни. Последната област, в която се появи тази технология, беше WhatsApp. Компанията за разработчици Meta започна да тества способността си да създава изображения с AI. whatsapp meta ai

WhatsApp получава функция за изобразяване на изображения с AI

Създаването и редактирането на снимки с изкуствен интелект е по-популярно от всякога напоследък. Сега тази функция се интегрира за приложението WhatsApp.

Meta започна да тества функцията за създаване на изображения с изкуствен интелект на някои потребители на WhatsApp, особено в САЩ. След като бета процесът приключи безпроблемно, тази функция се очаква да бъде достъпна по целия свят.

И така, как да създадете изображение в WhastApp с Meta AI? Всъщност е доста лесно да се направи. Стъпките, които трябва да следвате за това, са следните:

  • Започнете чат с Meta AI в WhatsApp. Можете да направите това, като напишете „Meta AI“ в лентата за търсене и го изберете от списъка за чат.
  • Въведете „Представете си“ в прозореца за чат и след това въведете текст, описващ изображението, което искате да създадете. Колкото повече подробности предоставяте, толкова по-добър е резултатът.
  • Натиснете Enter. Meta AI ще анализира вашия текст и ще създаде изображение.
    Ако изображението не ви харесва, можете да опитате отново, като натиснете бутона „Създай отново“.

В примера, споделен от Мета, потребител пише командата „Представете си футболен мач на Марс“ и започва да се оформя изображение на футболист и цялото футболно игрище в марсианския пейзаж.

Ако имате достъп до бета версията, можете сами да изпробвате тази функция, като отворите чат с Meta AI и стартирате команден ред с думата „Представете си“. Освен това ще можете да анимирате изображенията, които предоставяте от Meta AI, и да ги превърнете в GIF, който да споделите с приятелите си. Новата функция ще се използва по-ефективно във всички Meta приложения, включително WhatsApp, WhatsApp Web, Instagram, Facebook и Messenger.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.