Какво е TikTok Now? Как да използвам?kak se instalira tiktok now

Какво е TikTok Now? Как да използвам?

TikTok, една от популярните платформи за социални медии, разработи функцията „TikTok Now“ за своите потребители. Ето отговора на въпроса какво е TikTok Now и как да го използвате!

TikTok, която е сред най-използваните социални медийни платформи днес, предлага нови функции на редовните си потребители. Най-голямата причина, поради която е сред платформите с най-много потребители в света, са функциите, които е разработила.

Известна като платформа за видео съдържание, TikTok продължава да издава звук в дигиталния свят от стартирането си. Той позволява на своите потребители да изпитат нови преживявания с различни разработки. Можем да кажем, че едно от тези преживявания е TikTok Now.

Разгледай Още: Какво е Hive Social? Как да използвам?

Какво е TikTok Now?

TikTok продължава да остава на дневен ред с функциите, които е разработил. Функцията TikTok Now позволява излъчване на 10 секунди видео и снимки с двойна камера в определена часова зона всеки ден. С елемента с двойна камера, той позволява едновременно заснемане на видеоклипове и снимки както от задната, така и от предната камера.

Потребителите на TikTok получават известия за правене на снимки и видеоклипове за това, което правят в този момент чрез своите акаунти. Всеки ден приложението изпраща известие до потребителите на акаунта, за да споделят в този момент. Целта на тази функция е да позволи на потребителите да излъчват каквото и да правят в момента. Функцията също така позволява късно публикуване на снимки и видеоклипове.kakvo e tiktok now i kak se izpolzva tiktok now

Как да използвам TikTok сега?

За да използвате функцията TikTok Now, трябва да следвате стъпките, изброени по-долу. Можем да изброим тези стъпки, както следва;

  • Първо трябва да се докосне иконата с форма на мълния в долния ред на приложението. Освен това ежедневното известие на TikTok Now също може да бъде докоснато.
  • В TikTok Now можете да направите снимка, като докоснете „синия кръг“.
  • Натиснете и задръжте синия кръг, за да заснемете кратко видео.
  • Щракнете върху бутона за отметка, за да споделите заснетото видео и снимки.
Кога ще дойде известието от TikTok Now?

Можете да получите първото известие от TikTok Now след публикуване. Освен това всеки ден ще получавате известие за публикация, че е „ Време е сега “ с емоджито на светкавицата. С функцията TikTok Now вие ще споделяте моментални, естествени видеоклипове и снимки с вашите последователи. Във функцията TikTok Now времето на известието не е ясно.

Можете също да разгледате миналите си спомени в TikTok Now. Можете да получите достъп до вашите публикации, като докоснете полето „Спомени“. Потребителите на TikTok Now могат да преглеждат само последния кръг Nows. Функцията се отнася до поверителността и сигурността на потребителската общност. Потребителите могат да избират кой да гледа тяхното съдържание.

В нашата статия дадохме информация за функцията TikTok Now, за която чухме наскоро. Също така Как да накарате токените на TikTok да дарите на издателите на TikTok? Можете също така да разгледате нашата статия, озаглавена 2022 г.

Подобни публикации

  1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
  4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
  5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.