iOS или Android?ios ili android

iOS или Android?

iOS или Androin Въпрос, който всеки купувач на телефон трябва да си зададе е iOS или Android? Ние отговаряме вместо вас.

Светът е разделен на две по много въпроси. Един от тези дебати е iOS или Android? Това е дебат. Въпреки че тази тема се обсъжда от дълго време, тя все още не е приключила.

Най-голямата причина за това е, че тази ситуация е предимно субективна. Разбира се, въпреки че има обективни доказателства между тях, това все още е един от най-обсъжданите въпроси досега. Какво ще кажете за Android или iOS? Да видим заедно.

Android? iOS ли е?

На този въпрос е доста трудно да се отговори. Разбира се, въпреки че много хора са предпочели Android поради финансови причини, сърцата им остават насочени към iPhone. Причината за това е, че iPhones са доста успешни в сравнение с други устройства.

iPhone явно превъзхожда устройствата с Android поради разликата в операционната система, камерата и процесора. Въпреки това, високото ниво на капацитет на батерията и инсталирането на APK на Android устройства е елемент, който изоставя iPhone устройствата.

Толкова много, че милиони хора използват APK приложения през цялото време. Това е така, защото APK е много по-изгоден от оригиналното приложение.

iOS е операционна система, която може да работи само на iPhone устройства. Точно като Mac устройствата, той има собствена операционна система. Android, от друга страна, работи на много устройства и е трудно да се каже, че работи гладко. Тъй като операционната система Android работи различно на всяко устройство и не винаги може да работи в компактна структура.

Поради тази причина операционната система Android остава доста ниска в сравнение с iOS. Захвърлянето на операционната система Android обаче не е достатъчно. Има милиарди потребители и има много предимства.

Разгледай Още: Какво е TikTok Now? Как да използвам?

Ако искате първо да използвате APK файл, трябва да използвате операционна система Android. Въпреки че има инсталация на APK в операционната система iOS, тя е доста обезпокоителна.

В допълнение, iPhone устройствата предлагат не само разлики в операционната система, но и собствено висококачествено заснемане на снимки и видео. Защо iPhone правят по-добри снимки от устройства с Android? Вече обяснихме в нашата статия. И така, все още ли е Android или iOS? Ако не можете да решите, нека дадем кратък отговор.

Ако искате да използвате качествен телефон и устройство с хубава камера, можете да използвате операционната система iOS. Ако обаче искате да използвате APK файлове и висока производителност на батерията, можете да изберете Android.

Накратко, тази ситуация е донякъде персонализирана. Защото някои хора предпочитат устройствата iPhone само заради камерата. Други предпочитат устройствата с Android да имат по-дълъг живот на батерията. Но няма съмнение, че и двете операционни системи имат по-добри характеристики една от друга.

И накрая, ако ще изберете операционна система Android, трябва да разгледате другите характеристики на този телефон. Тъй като може да не даде качествена производителност като iPhone устройствата. Един от телефоните с най-добра производителност на операционната система Android е Samsung. Или дори Samsung? iPhone? Има и дискусии.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.