Подобрена камера за хора с увредено зрение: Sony DSC-HX99 RNVsony camera za hora s uvredeno vijdane

Подобрена камера за хора с увредено зрение: Sony DSC-HX99 RNV

Sony обяви комплект камера, специално проектирана за хора с увредено зрение. Ето подробностите! Sony обяви комплект камера, специално проектирана за хора с увредено зрение. Тази конкретна система от камери се състои от Cybershot DSC-HX99 и визьор със система за лазерна проекция на ретината. Това улеснява хората с увредено зрение да правят снимки.

Sony работи върху устройство, което има за цел да направи фотографията по-достъпна, като следва развитието на технологиите. Представена за първи път в света, тази камера има за цел да улесни работата на хора с увредено зрение.

DSC-HX99 RNV , обявен от Sony днес , е предназначен за хора с увредено зрение и е представен на потребителите като комплект фотоапарат, който улеснява правенето на снимки. Системата на камерата има 18MP сензор със задно осветяване и обектив с увеличение от 24 mm до 720 mm. Благодарение на тези функции потребителите могат да правят висококачествени снимки.

Как работи новата технология на Sony?

sony camera za hora s uvredeno vijdane
Камерата има визьор, който улеснява снимането на хора с увредено зрение. С модела визьор Retissa Neoviewer, специално разработен от Japanese QD Laser, цифровото изображение се проектира директно върху ретината на потребителя. По този начин потребителите могат да видят по-добре детайлите и изразите в снимките, които правят.

Камерата не само прави снимки, но също така предлага на потребителите възможността да избират изражения на лицето и да четат знаци. По този начин улеснява работата на хората с увредено зрение и помага за преодоляване на ограниченията в областта на фотографията.

Sony планира да достави този специален комплект фотоапарат на хора с лошо зрение в сътрудничество с американски и японски училища. Проучвания като това повишават надеждите на хората за премахване на бариерите пред здравето.

Това проучване е само едно от обещаващите разработки в премахването на бариерите пред здравето. Наскоро Apple също обяви, че планира да добави функции за здраве на слуха към AirPods за хора с увреден слух.

Подобни публикации

  1. Нашите работни места са в опасност: тук идва Worker Robot Digit
  2. Характеристики, цени и дата на пускане на Oppo Find X6
  3. Как да увеличите живота на батерията на телефони с Android?
  4. Тестване на ChatGPT функции за Siri
  5. Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedIn

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.