Клавиатура, разработена специално за артисти с изкуствен интелектartboard cx 1 2 ai

Клавиатура, разработена специално за артисти с изкуствен интелект: ArtBoard CX-1

Специална клавиатура за артисти с изкуствен интелект е разработена от екипа на Havas CX. Ето всички любопитни подробности за клавиатурата с името ArtBoard CX-1! Екипът на Havas CX проектира клавиатурата, наречена ArtBoard CX-1, на основание, че е трудно да се извършва творческа работа с клавиатурите на пазара. Тази клавиатура се състои от много различни функции от стандартните клавиатури, продавани в момента на пазара.

Екипът на Havas CX обяви, че новата клавиатура ще подчертае личността на артистите с изкуствен интелект и ще увеличи тяхната продуктивност. Подготвили сме ръководство за вас относно тази клавиатура.

Характеристики на ArtBoard CX-1

ArtBoard CX-1 Теглото и размерите са както следва;

Дълбочина: 4,52 инча (11,49 см)
Височина: 0,16-0,43 инча (0,41-1,09 см)
Ширина: 10,98 инча (27,89 см)
Тегло: 0,53 паунда (0,239 кг)
Връзки: Type-C, Bluetooth, Lightning Port

ArtBoard CX-1 е разработен, за да бъде съвместим с много инструменти за AI дизайн. Високопроизводителната клавиатура е безжична. Състои се от две различни цветови опции: „Sirius White“ и „Stellar Black“.
Клавиатурата, която има корпус от алуминиев щит, има издръжлива структура. Проектиран е да е устойчив на прах и водни пръски.

Потребителят може да персонализира клавиатурата, ако желае. Благодарение на тази адаптивна функция, можете да промените клавиатурата според вашия стил на работа. Потребителят може дори да добави своето име и подпис отстрани на клавиатурата, ако желае.

Артистите с изкуствен интелект могат да създадат предварително зададена клавиатура от ключови думи, които се идентифицират с тяхното изкуство. Сред забележителните характеристики на клавиатурата е възможността за създаване на подкани чрез говорене.

Как да вляза в телеграм? Проблем и Решение Тук Прочети! 🙂

Гласът може да се превърне в команден ред чрез базираното на AI приложение ArtBoard© Opt. Художниците с изкуствен интелект могат да създават подкани, като говорят и натискат бутона „представете си“.

ArtBoard CX-1 Цена

Екипът на Havas CX направи следните изявления относно клавиатурата:

„Еволюцията на изкуството през цялата история е била най-важната повратна точка в човешката история. В точката, до която изкуството е достигнало днес, ние произвеждаме завладяващи произведения, като използваме инструменти за проектиране на AI и ги комбинираме с „бързо“ инженерство на писане. Ние обаче работим с QWERTY клавиатури. Освен че привличат сетивата за допир и звук, механичните клавиатури; Те имат за цел да осигурят персонализирано изживяване с възможност за персонализиране на клавиши, цветове, оформления на клавиши и преки пътища, като почти създават палитра на художник. „С ArtBoard CX-1 ние се стремим да увеличим производителността на съвременните художници, като направим това дизайнерско изживяване съвместимо с темпото на епохата.“

Все още не са ясни подробности за цената на тази забележителна клавиатура. Тук ще ви информираме, ако има някакво развитие по отношение на цената.

Подобни публикации

  1. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!
  2. Потребителските данни вече са в безопасност в Meta
  3. Мета може да се наложи да прекрати обученията за изкуствен интелект!
  4. Първи поглед към фотографията на бъдещето
  5. Внимание потребители на ChatGPT: коригирайте тази настройка, ако искате да защитите данните си

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.