Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лицаlockly

Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица (Lockly Smart Lock)

Технологията за интелигентно заключване, една от технологиите за интелигентен дом, е пренесена в различно измерение с новия продукт на Lockly. Ето характеристиките на Lockly Visage! Иновативни продукти, обслужващи технологиите за интелигентен дом, бяха представени на изложението CES 2024, проведено в началото на 2024 г. Една от тях беше интелигентната система за заключване, наречена Visage, която компанията Lockly се готви да пусне на пазара.

Вече ще можете да се възползвате от по-високотехнологични адаптивни решения за сигурност, когато влизате в дома си. Благодарение на системата за сканиране на лицето на устройството, входовете и изходите на къщата ще бъдат изцяло под ваш контрол.

Ето характеристиките, цената и датата на пускане на пазара на Visage, новия продукт на Lockly, използващ технологията за интелигентно заключване!

Характеристики на Lockly Smart Lock Visage

По-рано сме виждали функцията за разпознаване на лица, която в момента се използва в технологиите за видеозаключване на врати, в Apple Home и Google Home. Сега, в продукта, разработен от Lockly, виждаме версия на тази технология, която придобива функционалност за потребителя.

Четците на пръстови отпечатъци започнаха да се използват често на входовете на вратите. Този продукт също има същата функция. Интелигентната система за плъзгане с разпознаване на дланта работи благодарение на вграден скенер в продукта.

Технологията за лицево разпознаване обаче ви позволява да влезете в съответното място напълно без ръце. Когато се приближите до вратата на определено разстояние, IR сензорът с резолюция 2 MP се активира, за да разпознае лицето ви.

Системата ви разпознава с бинокулярна технология за лицево разпознаване и позволява вратата да бъде отворена за секунди. В допълнение към лицевото разпознаване, в продукта са включени и цифрова клавиатура и RFID ключови карти.

Клавиатура, разработена специално за артисти с изкуствен интелект Прочети! 🙂

Освен това имате възможност да управлявате тези ключалки от разстояние и да споделяте достъп. Като изтеглите собственото приложение на Lockly на вашия смартфон, имате шанса да управлявате системите за заключване и входовете и изходите, както желаете.

Устройството, което също работи интегрирано с други интелигентни домашни системи, може да се използва чрез синхронизиране с Apple Home , Google Assistant и Amazon Alexa.

Според съобщението, направено на CES 2024 , това ще бъде система, съвместима с Matter , която определя стандартите за интелигентен дом. Въпреки че все още не е сертифицирано, на събитието беше официално обявено, че устройството ще се присъедини към Matter Link Hub.

Lockly Smart Lock Visage Цена

Според направените изявления продажната цена на новото поколение интелигентна система за заключване на марката ще бъде 349 долара. Също така бихме искали да ви напомним, че тази цифра е цената, посочена за международните пазари.

Lockly Smart Lock Visage Дата на издаване

Въпреки че няма ясен ден или месец по отношение на датата на пускане на устройството, то се планира да бъде пуснато през тази година. Направените изявления сочат към летните месеци на 2024 г.

Подобни публикации

  1. Какъв е ключът към безопасността в дигиталната ера?
  2. Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта
  3. Най-използваните пароли в света
  4. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?
  5. WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.