Контролът е безплатен в магазина на Epic Games!epic games

Тази седмица безплатните игри на Epic Games Store най-накрая бяха обявени. Играта Remedy ще бъде достъпна за безплатно изтегляне от магазина на Epic Games. Подробности са тук.

След любопитното изчакване завесата MYSTERIOUS GAME е вдигната и са обявени безплатните игри на Epic Games Store тази седмица. Играта Remedy е безплатна в магазина на Epic Games ! Подробности са тук. 

Прочети Още: САЩ ще превозва навсякъде, където пожелае, с ракетни товари

Можете да изтеглите Remedy Game безплатно от Epic Games Store!

Epic Games дава на своите потребители две игри тази седмица. Единият от тях е Control , който беше пуснат през 2019 г. от издателство 505 Games , а другият е Genshin Impact . Нека да разгледаме накратко подробностите за двете игри. 

Разработена от Remedy Entertainment, играта беше пусната за PC, PlayStation 4 и Xbox One през 2019 година. Control, който беше ексклузивен за магазина на Epic Games от страна на компютъра през първата си година, също се срещна с потребителите на Steam през август миналата година.  

Той разказва историята на Джеси Фаден, който идва във Федералното бюро за контрол, за да получи отговори за брат си, изчезнал преди години. Противно на надеждите си, Джеси, който е изправен пред сграда, която е под нападението на отвъдна сила, наречена Хис, изведнъж заема позицията на управител, след като получи Служебното оръжие и трябва да се бори с Хис, докато се опитва да разбере какво се е случило с неговия брат. 

Въздействие на Геншин

Genshin Impact, разработен и публикуван от MiHoYo, беше пуснат миналата година предимно за устройства, базирани на Android и iOS, PC и PlayStation 4. Играта на ролеви екшън, която се срещна с потребителите на PlayStation 5 през април, също е адаптирана към платформата Switch. 

Сюжетът на играта, която се развива във фантастичен свят, наречен Teyvat, разказва историята на брат близнак, известен като Traveller. Пътник, обиколил много светове с другия си брат, е разделен от него в Тейват от неизвестен бог. Когато Паймон е на път, Пътешественикът започва да търси брат си близнак по цялата планета, като постепенно става част от други нации, богове и Тейват като цяло. 

Ако искате да включите тези две игри във вашата библиотека, можете да  ги добавите  до четвъртък, 17 юни 2021 г. в 18:00 . Игрите за следващата седмица не са посочени като ЗАГАДИТЕЛНИ ИГРИ и Адът е други демони и преварени! Ще бъде 2.     

Как да получите безплатна игра Epic Games Store?

За да получите достъп до игрите, предлагани в цифровия магазин, трябва само да имате акаунт и можете  да го отворите безплатно, като натиснете бутона РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ИМЕЙЛ.    

След като влезете във вашия акаунт в Epic Games, отидете на страницата с безплатни игри. Чрез натискане на бутона INSTALL вдясно и бутона ORDER на следващия екран завършвате процеса на добавяне на играта към вашата библиотека. Epic Games Store ще ви поиска двуфакторно удостоверяване.  

Подобни публикации

  1. Вече е възможно да играете Switch Games на Android!
  2. Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!
  3. 14-дневна безплатна кампания за Game Pass от Microsoft
  4. Кодове за джейлбрейк на Roblox – април 2023 г
  5. Как да коригираме грешката при срив на графичния драйвер на Valorant?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.