WhatsApp ще изведе сигурността на следващото ниво с нови функции!whatsapp funktsia redaktsia

WhatsApp има за цел да повиши сигурността на потребителите с нови функции. Ето подробностите за две нови функции, идващи в платформата за незабавни съобщения!

WhatsApp продължава да работи по нови функции. Новите функции на популярната услуга за незабавни съобщения значително ще подобрят сигурността. Подробности за функциите, наречени флаш повиквания и отчитане на ниво съобщения, са в нашите новини.

Какви са новите функции на WhatsApp?

Услугата за незабавни съобщения WhatsApp, която има огромна популярност по целия свят, има за цел да увеличи максимално потребителското изживяване, като работи върху нови функции. Появиха се две нови функции , върху които компанията работи.

Прочети Още: Характеристики и дата на пускане на Poco F4 GT

Според споделената информация, две нови функции ще дойдат в популярната услуга за незабавни съобщения, а именно отчитане на ниво съобщения и флаш разговори. Функцията за отчитане на ниво съобщения ще направи чатовете на платформата по-сигурни.

Благодарение на новата функция потребителите ще могат да избират конкретно съобщение и да изпращат отчет до Whatsapp и да блокират въпросния акаунт. Този процес може да се извърши много бързо и практично. Потребителите ще трябва само да натиснат дълго съобщение и след това да изберат опцията на екрана.

Функцията за докладване на ниво съобщение ще спести време при блокиране на потребител. Тази функция също така ще улесни докладването на съобщения, съдържащи спам или реч на омразата, до WhatsApp Messenger. Според последния споделен доклад за прозрачност, компанията е забранила над 2,2 милиона акаунта само през септември.

Беше заявено, че друга функция, която ще дойде в популярната платформа за незабавни съобщения, са флаш разговорите. Той позволява на потребителите на Android, които са инсталирали или преинсталирали приложението WhatsApp на своето устройство, да се удостоверяват с автоматично обаждане вместо SMS. В момента процесът на проверка се извършва само чрез SMS.

Функция за реклама във Facebook идва в WhatsApp

Потребителите на WhatsApp Business започват да могат да създават директни реклами с инструмента за реклама във Facebook . Новата функция, която ще бъде добавена към бизнес версията на приложението за незабавни съобщения, също така предлага по-нов и по-лесен начин за достигане до клиенти.

С тази функция бизнесите ще могат да достигат до нови клиенти чрез рекламиране във Facebook. Това ще играе важна роля за превръщането на потенциални клиенти в реални. Новата функция е важна улика за това как Meta (известни преди като Facebook) социалните медийни платформи ще станат взаимосвързани.

Подобни публикации

  1. Голяма уязвимост в TikTok Внимавайте
  2. Потребители на Mac, пазете се от този вирус!
  3. Методи за кражба на акаунт в WhatsApp: Пазете се от тях!
  4. Потребителите на Microsoft Пазете се от това офис приложение
  5. Безопасен ли е изкуственият интелект?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.