Meta Завръща Картите: Отделяне на Facebook, Instagram и Messenger профилите за ново измерение в социалните медии!meta razdeli vsichkite si socialni mreji medii

Meta прави промени в социалните медийни връзки: Facebook, Instagram и Messenger акаунтите вече са разделени!

С новите разпоредби на Meta потребителите на Facebook, Instagram и Messenger вече ще имат повече възможности за управление на акаунти. Ето подробностите! За да продължи да работи в цяла Европа, Meta направи няколко компромиса, включително добавяне на функции като използване на Instagram и Facebook безплатно или абониране за отказ от реклами.

От този месец потребителите на Instagram и Facebook ще имат допълнителни опции за това как да управляват своите акаунти в социалните приложения на Meta. Тези нови опции се въвеждат „за да отговорят на изискванията на DMA, които ще влязат в сила през март 2024 г.“, посочва Meta в прессъобщението.

През следващите седмици тези, които използват Facebook, Instagram и Messenger по-специално, ще бъдат уведомени за избора да споделят информацията си между приложенията, ако имат повече от един акаунт.

Realme Note 50: Огласена дългоочакваната дата на пускане!

Например, потребителите, които свързват акаунти в Instagram и Facebook, ще могат да решат дали искат да разделят и управляват тези акаунти поотделно или могат да изберат да продължат да поддържат акаунтите си свързани чрез Meta Account Center, така че тяхната информация да се използва и в двата сметки.

Освен това потребителите на Messenger могат да решат дали искат да продължат да използват приложението със своя акаунт във Facebook или да създадат нов самостоятелен акаунт в Messenger. Тези, които изберат последното, могат да използват основните услуги на приложението, включително лични съобщения и чат, гласови и видео разговори.

Мета също така обясни, че геймърите във Facebook ще могат да избират игрово изживяване, което използва техните идентификационни данни във Facebook, или игрово изживяване без тях. Първата опция ще предлага пълно изживяване, като например игри за много играчи, покупки в играта и персонализирани препоръки за игри, докато втората ще може да играе само някои игри за един играч.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.