Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!microsoft photos

Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!

Предстои актуализация на приложението Microsoft Photos. Идват функции за промяна на фона и логото. Ето подробностите! Microsoft предоставя актуализация на приложението Photos за потребителите на Windows Insider. По този начин ще има много нови функции и подобрения в приложението. Например потребителите ще могат да променят фона на изображенията и да изтриват логото.

Редактиране на снимки!

Редактирането на снимки ще стане много по-забавно в новата версия на приложението Microsoft Photos. Едно от нововъведенията в актуализацията е функцията за смяна и изтриване на фона. Потребителите ще могат да премахват фона на снимките с четката за фон. Те също ще могат да замъглят фона с едно кликване. Освен това те ще могат да изтрият и логото. Например, те ще могат да изолират лога и дизайнерски елементи върху снимка.

Тази функция беше пусната преди това в приложението Microsoft Paints. Поради тази причина функцията, с която потребителите всъщност са запознати, може да се използва и чрез Microsoft Photos. Направени са и няколко малки промени в интерфейса на приложението.

Например опциите за мащабиране и цял екран, които преди бяха разположени в горната част на екрана, сега са преместени в долния десен ъгъл на екрана. Освен това е добавена опция за бързо стартиране на слайдшоута, за да е практично за потребителите. И така, какво мислите за функциите, които идват с актуализацията? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
  2. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  3. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  4. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  5. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.