Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!microsoft photos

Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!

Предстои актуализация на приложението Microsoft Photos. Идват функции за промяна на фона и логото. Ето подробностите! Microsoft предоставя актуализация на приложението Photos за потребителите на Windows Insider. По този начин ще има много нови функции и подобрения в приложението. Например потребителите ще могат да променят фона на изображенията и да изтриват логото.

Редактиране на снимки!

Редактирането на снимки ще стане много по-забавно в новата версия на приложението Microsoft Photos. Едно от нововъведенията в актуализацията е функцията за смяна и изтриване на фона. Потребителите ще могат да премахват фона на снимките с четката за фон. Те също ще могат да замъглят фона с едно кликване. Освен това те ще могат да изтрият и логото. Например, те ще могат да изолират лога и дизайнерски елементи върху снимка.

Тази функция беше пусната преди това в приложението Microsoft Paints. Поради тази причина функцията, с която потребителите всъщност са запознати, може да се използва и чрез Microsoft Photos. Направени са и няколко малки промени в интерфейса на приложението.

Например опциите за мащабиране и цял екран, които преди бяха разположени в горната част на екрана, сега са преместени в долния десен ъгъл на екрана. Освен това е добавена опция за бързо стартиране на слайдшоута, за да е практично за потребителите. И така, какво мислите за функциите, които идват с актуализацията? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  4. Приложения, които харчат най-много интернет
  5. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.