Twitch премахва тази функция, критикувана от потребителитеtwitch premahva funktsia

Twitch премахва тази функция, критикувана от потребителите!

Twitch прекратява функция, която потребителите често критикуват. Ето функцията, която платформата за предаване на живо се готви да премахне! Платформата за излъчване на живо Twitch обяви нова функция, наречена Hype Chat през юни тази година. Тази функция се разглежда като нов модел за приходи за издателите. Тъй като телевизионните оператори можеха да закачат коментарите на зрителите в чата в замяна на определена сума. Тази функция обаче не оправда очакванията.

Премахва се на 15 ноември!

Hype Chat, обявен от Twitch, включва функцията за фиксиране на съобщения, която е налична в много приложения като YouTube. Водещият на излъчване може да прикачи съобщенията на своите зрители към чата, като зададе сума между $1 и $500. 70% от приходите от тази сделка принадлежат на издателя, 30% на Twitch. Зрителите намериха цената на тази функция, която е източник на доходи за телевизионните оператори, висока и не я използваха много. Twitch обяви, че ще премахне тази функция, като вземе предвид обратната връзка.

Hype Chat ще приключи на 15 ноември и Twitch вече ще инвестира повече в функциите Cheering и Bits. Ето изявлението от екипа за поддръжка на Twitch по темата: „Въз основа на отзивите от общността решихме да премахнем Hype Chat на 15 ноември и да инвестираме в функциите Cheering и Bits. Все още вярваме, че съобщенията, които могат да бъдат закрепени в бързо движещи се разговори, са безценни. Така че през следващите седмици зрителите ще могат да закачат Cheers и Части в чата.“ И така, харесахте ли функцията Hype Chat? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.