Милиони долари, направени с криптовалута Squid Gamesquid game kripto pari

Криптовалутата Squid Game излезе на преден план с голям скандал с измама. Измамниците откраднаха милиони долари и се отказаха от проекта. Ето подробностите!

Squid Game е измамена с криптовалута . Измамниците направиха милиони долари с криптовалутата, наречена SQUID. Уебсайтът и акаунтите в социалните медии на въпросния проект не могат да бъдат достигнати. Всички подробности по темата са тук.

Измами с калмари Игра Криптовалута Проект

Измамата беше извършена с проекта за крипто пари, наречен SQUID, който беше вдъхновен от телевизионния сериал наречен Squid Game, който имаше огромна популярност за много кратко време по целия свят, но нямаше официална връзка със сериала .squid game kripto pari

Прочети Още: Атмосферата на Юпитер, видяна в 3D за първи път

Криптовалутата, наречена SQUID, която не беше официално одобрена от Netflix, беше пусната за предварителна продажба в края на октомври, а SQUID струваше малко над една стотинка. Стойността на криптовалутата нарасна с 310 хиляди процента само за няколко дни. Дотолкова, че стойността на SQUID се покачи над $2800, но това покачване беше много краткотрайно.

Криптовалутата, чиято стойност нарасна много бързо и внезапно падна невероятно, излезе на преден план с голям скандал с измама. Стойността на SQUID достигна $0 сутринта в понеделник. След като стойността достигна 0 долара, инвеститорите се опитаха да достигнат до хората, създали проекта, но не успяха. Туитър акаунтът и уебсайтът на проекта за крипто пари не могат да бъдат достигнати.

Беше посочено, че създателите на въпросната криптовалута са извършили измамата, наречена „Rug Pull“. Този тип измама се случва, когато създателите на криптовалутата осребряват всички криптовалути, изпразват пула и напускат проекта.

От началото на проекта имаше много признаци, че SQUID изневерява. Например уебсайтът съдържаше нечетен брой правописни и граматически грешки. Хората можеха да направят покупката, но не им беше позволено да продават.

SQUID не е първият случай на измама с криптовалута. По-рано тази година криптовалута, вдъхновена от The Mandalorian, също беше разкрита като измама. Инвеститорите трябва да бъдат много внимателни по този въпрос.

Смята се, че хората, създали криптовалутата SQUID, са спечелили около 3,38 милиона долара от неправомерно спечелени печалби.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.