Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 UltraХарактеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra

Запознайте се с новия сгъваем смартфон на Motorola, който ще бъде пуснат през 2024 г.! Ето характеристиките, цената и датата на пускане на пазара на Motorola Razr 50 Ultra! Характеристики на Motorola Razr 50 Ultra

Няма разкрити данни за характеристиките, които ще има устройството. Можем само да разберем, че ще бъде сгъваем и ще бъде усъвършенстваният модел на 40 Ultra. Той също така ще предлага по-изгодни функции в сравнение със стандартния телефон от серията Razr 50.

Що се отнася до името на устройството, въпреки че в много източници се споменава като 50 Ultra, се споменава също, че този телефон може да бъде пуснат под името Motorola Razr + 2024. Когато разглеждаме очакванията по отношение на характеристиките, виждаме, че са изброени характеристики като 12 GB RAM и 4200 mAh батерия.

Технологията на дисплея P-OLED, използвана в модела 40 Ultra, може да бъде подобрена в този модел. Плътността на пикселите от 413 PPI и честотата на опресняване от 165 Hz могат да бъдат увеличени. Очаква се Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, използван в 40 Ultra като процесор, да бъде заменен от по-актуален модел процесор в това устройство.

Една от характеристиките на 40 Ultra , която се нуждаеше от подобрение, беше разделителната способност на основната камера. Разделителната способност на предната камера на устройството, където е използвана система с двойна камера 12 + 13 MP, беше 32 MP. Очакваме тези стойности да бъдат преместени на по-високи нива в новия модел.

Motorola Razr 50 Ultra цена

Все още не е споделена точна информация за цената на модела Motorola Razr 50 Ultra. Според данни, споделени от чуждестранни източници, е възможно да се говори за очакване на приблизително 90 000 индийски рупии за този телефон. Когато го погледнем в долари, тази цифра съответства на 1000 долара.

С включени данъци може да има продажна цена от около 3 200 ЛВ. Когато погледнем ултра модела от предишната серия, виждаме, че текущата продажна цена на Razr 40 Ultra е приблизително 3 000 ЛВ. Така че очакванията, споменати за Razr 50 Ultra, може да са верни.harakteristika na motorola razr 50 ultra

Дата на издаване на Motorola Razr 50 Ultra

Говореше се, че Motorola ще пусне нова серия сгъваеми телефони към края на 2024 г. Трябва да се отбележи, че устройството с марка Motorola, което се вижда в списъка на ECC, има много подобен код на Razr 40 Ultra. Следователно новото устройство се оценява на 50 Ultra.

Източниците определят датата на пускане на модела 40 Ultra на 1 юни 2023 г. и сочат 1 юни 2024 г. за 50 Ultra. Разбира се, трябва да се отбележи, че това е само предположение.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.