YouTube с нова функция Супер чатyoutube

YouTube достига функцията, която се очакваше от години: има за цел да увеличи взаимодействията!

YouTube въвежда функцията за отговаряне на съобщения „Супер чат“, за да увеличи взаимодействието между създателите на съдържание и зрителите. YouTube представи отличителната функция за супер чат на потребителите за първи път през 2017 г. Зрителите, които са закупили забележими съобщения, за да привлекат вниманието на производителите на съдържание, успяха да се откроят от тълпата в чат потока и да гарантират, че техните съобщения достигат до повече хора.

Добавена е чисто нова функция към функцията за супер чат, която се използва за взаимодействие със зрителите в предавания на живо. Сега продуцентите на съдържание ще могат директно да отговарят на зрителите, които изпращат съобщения в Суперчат, да разговарят с тях и да издигнат динамиката на предаванията на живо на съвсем ново ниво.youtube super chat

Отговаряне на съобщения „Супер чат“ в YouTube

YouTube каза, че е започнал да тества способността да отговаря на Super Chat в потоци на живо и премиери. Тази нова функция в момента е достъпна само за малка група потребители и е в пробна фаза.

Ако сте някой, който има новата функция, Супер чат, когато отговорите на съобщение в Супер чат в предаване на живо или премиера, вашият отговор вече ще бъде видим за всички като съобщение в чат на живо.

Освен това YouTube заяви, че тестването на отзивчивата функция за супер чат е към завършване и ще бъде разпространено по-широко през следващите месеци.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.