Начини за използване на Microsoft Office безплатноmicrosoft, office, bezplatno

В това ръководство сме тук с начини за безплатно използване на Microsoft Office. Но как да използвам Microsoft Office безплатно?

Начини за използване на Microsoft Office Free – Microsoft Office, който е част от живота ни в продължение на много години, се откроява като най-популярния офисен софтуерен пакет днес. Но как да използвате Office безплатно  и какво ви е необходимо за него?

Прочети Още: Как да решим проблема с прегряването на Android?

Как да използвам Microsoft Office Free?

 • Метод 1 –  Можете да използвате Free Office с образователна кампания.
 • Метод 2 – Можете да използвате Free Office с Web Office.
 • Метод 3- Можете да използвате безплатен Office с пробна версия.
 • Метод 4- Можете да използвате Free Office с мобилни приложения.

Как да използвате Microsoft Office безплатно

Ако искате да закупите и използвате офис софтуер, който също се нарича Microsoft 365 с актуализираното си име, ще трябва да плащате близо петстотин лири годишно. Тази сума е наистина висока цена за почти всички от нас. От друга страна, възможно е да използвате приложения на Office като Word, Excel и PowerPoint, без да плащате нито стотинка.

Метод 1. Използване на безплатен офис с образователна кампания

 • Посетете уебсайта на Office 365 Education .
 • Кутия към въведения от вас имейл адрес на студент .
 • След това щракнете върху бутона Първи стъпки .

Много образователни институции ви предлагат безплатно използване на софтуера Microsoft Office. Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата Office 365 Education и да въведете своя имейл адрес на студент или академик в полето на тази страница.

Ако вашата образователна институция има споразумение, можете да използвате програмите на Office безплатно. Нека отбележим, че този метод е валиден само за университети, студенти и учители в гимназията и предучилищното образование не могат да се възползват от него.

Метод 2. Използване на Free Office с Web Office

 • Посетете уебсайта на Office 365 .
 • Влезте с акаунта си в Hotmail,  който използвате .
 • Изберете опцията Безплатен уеб офис .

Независимо кое устройство използвате, можете да получите помощ от безплатната услуга на Web Office. Можете да създавате, редактирате или запазвате целия популярен офис софтуер като Excel, PowerPoint и Word, заедно с Web Office, който можете да стартирате само чрез уеб браузър.

Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на Office 365 и след това да влезете с акаунт, който сте използвали. След това трябва да продължите, като изберете опцията Free Web Office от екрана, който се появява. Това е всичко! Готови сте за използване.

Метод 3. Използване на безплатен Office с пробна версия

 • Посетете уебсайта на Office 365 .
 • От този екран щракнете върху Пробвай безплатно за 1 месец .
 • Влезте с акаунта си в Hotmail, който използвате .

Ако имате нужда само от софтуера на Office за кратко, можете също да се възползвате от пробната версия директно. За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на Office 365 и да кликнете върху бутона Опитайте безплатно за 1 месец на тази страница.

След това влезте с акаунт, който сте използвали, и след това изтеглете програмата Office 365 на вашия компютър. След това активиране ще можете безплатно да изпробвате целия софтуер на Office като Excel, PowerPoint и Word за един месец.

Метод 4. Използване на безплатен офис с мобилни приложения

 • Изтеглете приложението Microsoft Office Mobile на вашия смартфон или таблет.
 • Влезте с акаунта си в Hotmail, който използвате .

Мобилните приложения на Microsoft Office могат да се използват безплатно на смартфони и таблети. Така че, ако имате iPhone, iPad, смартфон с Android или таблет с Android, можете да използвате тези програми безплатно и по този начин да създавате, редактирате и запазвате файлове.

Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението Microsoft Office Mobile от връзката по-горе на вашия смартфон или таблет и да го инсталирате. След това можете веднага да започнете да го използвате, като влезете с акаунт, който използвате.

Разбира се, в допълнение към всички тези стъпки можете да използвате някои алтернативи на Microsoft Office или онлайн услуги. Повечето от тези приложения могат да се използват напълно безплатно, така че не е нужно да плащате нищо.

И така, какво мислите по темата в това ръководство? Информацията, съдържаща се тук, беше ли полезна за вас? Не забравяйте да споделите своите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
 2. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
 3. Подготовка на CV с изкуствен интелект
 4. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
 5. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър

You may also like...

1 Response

 1. Димитър Хаджипетров каза:

  БЛАГОДАРЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.