Начини за използване на Microsoft Office безплатноmicrosoft, office, bezplatno

В това ръководство сме тук с начини за безплатно използване на Microsoft Office. Но как да използвам Microsoft Office безплатно?

Начини за използване на Microsoft Office Free – Microsoft Office, който е част от живота ни в продължение на много години, се откроява като най-популярния офисен софтуерен пакет днес. Но как да използвате Office безплатно  и какво ви е необходимо за него?

Прочети Още: Как да решим проблема с прегряването на Android?

Как да използвам Microsoft Office Free?

 • Метод 1 –  Можете да използвате Free Office с образователна кампания.
 • Метод 2 – Можете да използвате Free Office с Web Office.
 • Метод 3- Можете да използвате безплатен Office с пробна версия.
 • Метод 4- Можете да използвате Free Office с мобилни приложения.

Как да използвате Microsoft Office безплатно

Ако искате да закупите и използвате офис софтуер, който също се нарича Microsoft 365 с актуализираното си име, ще трябва да плащате близо петстотин лири годишно. Тази сума е наистина висока цена за почти всички от нас. От друга страна, възможно е да използвате приложения на Office като Word, Excel и PowerPoint, без да плащате нито стотинка.

Метод 1. Използване на безплатен офис с образователна кампания

 • Посетете уебсайта на Office 365 Education .
 • Кутия към въведения от вас имейл адрес на студент .
 • След това щракнете върху бутона Първи стъпки .

Много образователни институции ви предлагат безплатно използване на софтуера Microsoft Office. Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата Office 365 Education и да въведете своя имейл адрес на студент или академик в полето на тази страница.

Ако вашата образователна институция има споразумение, можете да използвате програмите на Office безплатно. Нека отбележим, че този метод е валиден само за университети, студенти и учители в гимназията и предучилищното образование не могат да се възползват от него.

Метод 2. Използване на Free Office с Web Office

 • Посетете уебсайта на Office 365 .
 • Влезте с акаунта си в Hotmail,  който използвате .
 • Изберете опцията Безплатен уеб офис .

Независимо кое устройство използвате, можете да получите помощ от безплатната услуга на Web Office. Можете да създавате, редактирате или запазвате целия популярен офис софтуер като Excel, PowerPoint и Word, заедно с Web Office, който можете да стартирате само чрез уеб браузър.

Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на Office 365 и след това да влезете с акаунт, който сте използвали. След това трябва да продължите, като изберете опцията Free Web Office от екрана, който се появява. Това е всичко! Готови сте за използване.

Метод 3. Използване на безплатен Office с пробна версия

 • Посетете уебсайта на Office 365 .
 • От този екран щракнете върху Пробвай безплатно за 1 месец .
 • Влезте с акаунта си в Hotmail, който използвате .

Ако имате нужда само от софтуера на Office за кратко, можете също да се възползвате от пробната версия директно. За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на Office 365 и да кликнете върху бутона Опитайте безплатно за 1 месец на тази страница.

След това влезте с акаунт, който сте използвали, и след това изтеглете програмата Office 365 на вашия компютър. След това активиране ще можете безплатно да изпробвате целия софтуер на Office като Excel, PowerPoint и Word за един месец.

Метод 4. Използване на безплатен офис с мобилни приложения

 • Изтеглете приложението Microsoft Office Mobile на вашия смартфон или таблет.
 • Влезте с акаунта си в Hotmail, който използвате .

Мобилните приложения на Microsoft Office могат да се използват безплатно на смартфони и таблети. Така че, ако имате iPhone, iPad, смартфон с Android или таблет с Android, можете да използвате тези програми безплатно и по този начин да създавате, редактирате и запазвате файлове.

Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението Microsoft Office Mobile от връзката по-горе на вашия смартфон или таблет и да го инсталирате. След това можете веднага да започнете да го използвате, като влезете с акаунт, който използвате.

Разбира се, в допълнение към всички тези стъпки можете да използвате някои алтернативи на Microsoft Office или онлайн услуги. Повечето от тези приложения могат да се използват напълно безплатно, така че не е нужно да плащате нищо.

И така, какво мислите по темата в това ръководство? Информацията, съдържаща се тук, беше ли полезна за вас? Не забравяйте да споделите своите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
 2. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
 3. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android
 4. rtl120.bpl Липсваща грешка и решение
 5. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

You may also like...

1 Response

 1. Димитър Хаджипетров каза:

  БЛАГОДАРЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.