Huawei стана 9-тата най-ценна марка в света!

huawei 9 to myasto v sveta

Huawei е нараснала с 29 процента в стойност в сравнение с предходната година, което я прави деветата най-ценна марка в света в доклада Brand Finance. Ето кои са любопитствата по темата!

Brand Finance, една от водещите компании за оценка на марките и стратегически консултации, посочи Huawei сред 10-те най-ценни марки за 2022 г. в наскоро публикувания си доклад за Brand Finance Global 500 2022. Huawei се превърна в 9-ата най-ценна марка в света. Ето подробностите!

Huawei сред най-ценните марки в света

Стойността на марката на Huawei достигна 71,2 милиарда долара, като нараства с 29 процента годишно, което позволява на компанията да се удвои от 21-во място миналата година до 9-о място в класацията 500 на Brand Finance. Brand Finance изследва най-големите 5000 марки всяка година и изброява марки от всички сектори и държави в 100 отделни доклада.

500-те най-ценни и най-мощни марки в света са включени в годишната класация Brand Finance Global 500, която вече е 16-та година. Технологичният сектор като цяло отново се доказа като най-ценния сектор в класацията Brand Finance Global 500, с кумулативна стойност на марката от близо 1,3 трилиона щатски долара.

Прочети Още: Най-добрите безплатни офис програми за Windows

Brand Finance приписва растежа на марката на Huawei на нейния ангажимент към иновациите, като инвестира сериозно в научноизследователска и развойна дейност с местни технологични компании, като същевременно се фокусира върху бизнеса с електрически автомобили, като същевременно продължава да укрепва облачните услуги. Huawei продължава да предлага разнообразие от иновативни продукти на глобалните потребители, включително най-новите си флагмански смартфони.

Докато P50 Pro въвежда ново поколение технология за изображения, която надхвърля физическите граници, P50 Pocket отваря нова глава в историята на сгъваемите телефони. И така, какво мислите по тази тема? Каква е вашата гледна точка към марката Huawei? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
  4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
  5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.