Huawei стана 9-тата най-ценна марка в света!huawei 9 to myasto v sveta

Huawei е нараснала с 29 процента в стойност в сравнение с предходната година, което я прави деветата най-ценна марка в света в доклада Brand Finance. Ето кои са любопитствата по темата!

Brand Finance, една от водещите компании за оценка на марките и стратегически консултации, посочи Huawei сред 10-те най-ценни марки за 2022 г. в наскоро публикувания си доклад за Brand Finance Global 500 2022. Huawei се превърна в 9-ата най-ценна марка в света. Ето подробностите!

Huawei сред най-ценните марки в света

Стойността на марката на Huawei достигна 71,2 милиарда долара, като нараства с 29 процента годишно, което позволява на компанията да се удвои от 21-во място миналата година до 9-о място в класацията 500 на Brand Finance. Brand Finance изследва най-големите 5000 марки всяка година и изброява марки от всички сектори и държави в 100 отделни доклада.

500-те най-ценни и най-мощни марки в света са включени в годишната класация Brand Finance Global 500, която вече е 16-та година. Технологичният сектор като цяло отново се доказа като най-ценния сектор в класацията Brand Finance Global 500, с кумулативна стойност на марката от близо 1,3 трилиона щатски долара.

Прочети Още: Най-добрите безплатни офис програми за Windows

Brand Finance приписва растежа на марката на Huawei на нейния ангажимент към иновациите, като инвестира сериозно в научноизследователска и развойна дейност с местни технологични компании, като същевременно се фокусира върху бизнеса с електрически автомобили, като същевременно продължава да укрепва облачните услуги. Huawei продължава да предлага разнообразие от иновативни продукти на глобалните потребители, включително най-новите си флагмански смартфони.

Докато P50 Pro въвежда ново поколение технология за изображения, която надхвърля физическите граници, P50 Pocket отваря нова глава в историята на сгъваемите телефони. И така, какво мислите по тази тема? Каква е вашата гледна точка към марката Huawei? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Apple обявява подновяване на функцията за автоматично коригиране с iOS 17
  2. Характеристики на Huawei P60 Pro
  3. Как да премахнете реклами в Xiaomi?
  4. Най-добрите приложения за почистване на кеша за Android 2023
  5. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.