Най-добрите платформи за изтегляне на игриnai dobrite platformi za igri

Най-добрите платформи за изтегляне на игри

Кои са най-добрите платформи за изтегляне на игри? Какви платформи използва целият свят? Събрахме най-известните за вас.

Целият свят се интересува от нещо от миналото до настоящето. Една от тези области на интерес са платформите за изтегляне на игри. Въпреки че платформите за изтегляне на игри се конкурират помежду си, някои все още запазват лидерството. Например: Epic Games постоянно раздава безплатни игри. Представяме ви най-добрите платформи за изтегляне на игри сред тези платформи.

Най-добрите платформи за изтегляне на игри

  • Epic Games Store
  • EA Games
  • Ubisoft
  • Google Play
  • App Store

Една от най-успешните платформи за изтегляне на игри е Steam. Основана от Valve, Steam в момента е най-изтегляната платформа в света.

Epic Games Store
Един от най-големите конкуренти на Steam наскоро беше Epic Games. Те са успели да заемат голямо място на пазара, като сами разпространяват безплатни игри.

EA Games
Origin, създаден от EA Games, съдържа много популярни игри. Ако искате да играете игри като Battlefield , Need for Speed, Origin е един от адресите, на които трябва да кандидатствате.

Ubisoft
Ако искате да играете игри като Assassin’s Creed, вашата точка на спиране трябва да бъде Ubisoft.

Google Play
Една от първите платформи, които идват на ум, когато става въпрос за мобилни игри, е Google Play. Ако приемем, че милиарди хора използват Android, можем да кажем, че можете да намерите хиляди игри.

Разгледай Още: Huawei Watch Buds пуснати на пазара

App Store
Една от най-използваните платформи от потребителите на iOS е App Store. Дотолкова, че независимо дали е ограничението на операционната система или наличието на качествено съдържание, много хора го предпочитат.

В това съдържание сме събрали най-добрите платформи за изтегляне на игри за вас. И така, кои игри бихте искали да имате в този списък? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу. Също така, ако сте любопитни за най-добрите сюжетни игри, можете да разгледате нашата статия.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.