Най-добрите приложения за редактиране на видео за Androidandroid smartfone eksplodira

Ние сме тук с най-добрите приложения за редактиране на видео за Android. И така, кои са най-добрите приложения за редактиране на видео, които можете да използвате на устройства с Android?

Най-добрите приложения за редактиране на видео за Android – С развиващите се технологии за изображения в смартфоните стана доста често да се снимат видеоклипове с вашия смартфон. Всъщност в този момент можем да кажем, че дори някои филми се снимат със смарт телефони. И така, ако искате да редактирате видеоклиповете, които правите на вашия смартфон, кои програми трябва да използвате?

Прочети Още: WhatsApp Възстановяване на изтрити съобщения

Списък с най-добрите приложения за редактиране на видео на Android

 • VidStitch
 • AndroVid Video Editor
 • WeVideo
 • VidCutter
 • ClipMix
 • KineMaster
 • Media Converter
 • VidTrim
 • VivaVideo
 • VideoShow

10 най-добри приложения за редактиране на видео за Android

Ако сте се загубили в този проблем и търсите безплатно приложение за редактиране на видео, можем да кажем, че сте на правилното място. В тази статия, която създадохме за вас, ние сме тук с 10-те най-добри приложения за редактиране на видео за Android!

1. VidStitch

Ако имате нужда от приложение за редактиране на видеоклипове, за да създадете видеоклипове, които можете да публикувате в Instagram, не търсете повече. Тъй като VidStitch е точно приложението за Android, от което се нуждаете. Приложението, което ви позволява да комбинирате снимки и видеоклипове в перфектен колаж, ви позволява да споделяте своите колажи бързо и лесно в Instagram.

С VidStitch, който ви предлага повече от 50 готови примера за колажи, така че да можете да направите свои собствени видео колажи, можете да персонализирате настройките като цвят, цвят и наситеност на пробите за колажи, които харесвате.

2. AndroVid Video Editor

С помощта на AndroVid, който можем да определим като стандартен видеоредактор на Android, можете да разделяте, обединявате, изрязвате или прекодирате вашите видеоклипове. Освен това приложението, което ви позволява да добавяте текст към вашите видеоклипове, да добавяте музика, да добавяте видео ефекти и да правите видеоклиповете си много по-професионални, ви предлага всички видове инструменти за редактиране на видео, от които се нуждаете.

Приложението, което ви позволява лесно и бързо да извършвате всички операции по редактиране на видеоклип, който сте записали с телефона си, или на висококачествено видео, което сте прехвърлили в телефона си чрез друго устройство, е едно от приложенията, което потребителите, които обичат да снимат и редактират видеоклипове на своите мобилни устройства, трябва да се опитат да привлече вниманието като едно.

Като цяло, ако имате нужда от мощен видео редактор, който можете да използвате на вашите устройства с Android, можете да опитате AndroVid Video Editor без колебание.

3. WeVideo

WeVideo, който ви позволява лесно да редактирате видеоклиповете, които сте заснели с помощта на вашите устройства с Android, чрез неговия опростен интерфейс, е изключително лесно за използване и разбираемо приложение за редактиране на видео. С помощта на приложението, което ви предлага много готови теми от сватбени теми до теми за пътуване, можете да изберете желаната от вас тема и да я интегрирате във вашите видеоклипове.

След това можете да добавите желаната музика към вашите видеоклипове, да ги публикувате директно на сървърите на WeVideo и да ги споделите с приятелите си чрез акаунтите си в социалните медии.

Също така имате възможност да редактирате всичките си видеоклипове на сървъра на приложението с помощта на облачния редактор, което е една от благословиите, които WeVideo ви предлага. В същото време, тъй като вашите видеоклипове ще бъдат разположени на сървъри за съхранение на файлове в облак, можете да получите достъп до тези видеоклипове от всяко място, където искате.

4. VidCutter

Видеоклиповете, които записвате с помощта на вашите устройства с Android, понякога са твърде дълги и може да искате да имате само определена част от тях или да изрежете и запазите само част от видеоклипа, който ви е изпратил вашият приятел. Когато се сблъскате с такива ситуации, VidCutter несъмнено ще бъде едно от приложенията, които ще ви помогнат най-много.

VidCutter е високоефективно приложение за изрязване на видео, което ви позволява да разделяте оригинални видеоклипове на малки парчета. С помощта на приложението, което ви позволява да изрежете всеки видеоклип без усилие и бързо, можете да запазите само частите, които искате, на вашите Android устройства.

За да използвате приложението, трябва само да посочите времето за начало и край след избора на видеоклипа, който искате да изрежете. След това приложението ще изреже желаната част от видеото за вас и бързо ще го запази на вашето мобилно устройство. Можете да използвате VidCutter безплатно, който предлага поддръжка на 3gp, avi, mpeg, mp4 и wmv формати.

5. KlipMix

Замисляли ли сте се как можете да създавате свои собствени специални видеоклипове, като редактирате видеоклипове и снимки на мобилните си устройства? Ако се чудите как да направите това, не е нужно да мислите твърде много. Тъй като KlipMix е мощно приложение за редактиране на видео, което ви позволява да създавате уникални видеоклипове, като идеално съчетавате както вашите снимки, така и видеоклипове с музиката, която искате.

Освен това, ако има нещо нередно с външния вид на снимките или видеоклиповете, които сте направили, можете да направите вашите видеоклипове или снимки да изглеждат така, както искате, благодарение на функцията за въртене, включена в KlipMix. Можете също така да извършите този процес много бързо и без усилия.

Освен всичко това, благодарение на функцията, включена в приложението, можете лесно да определите дължината на личните си видеоклипове, които ще подготвите, използвайки вашите видеоклипове или снимки. С KlipMix вече можете лесно да редактирате свои собствени видеоклипове или да правите свои собствени видеоклипове бързо.

6. KineMaster

KineMaster, един от най-добрите Android видео редактори, които можете да използвате на вашите Android устройства, е отлично приложение, което ви предлага всички инструменти, необходими за редактиране на видеоклипове на вашите мобилни устройства. Настройки за цвят, настройки за яркост, настройки за наситеност, 3D ефекти на преход и много други са налични в KineMaster.

Единствената лоша страна на приложението; Ако използвате безплатната версия, мога да кажа, че тя поставя собствен воден знак под видеоклиповете, които сте подготвили или редактирали. Освен това можете да намерите всички инструменти за редактиране на видео и опции за редактиране на видео, които са ви необходими в KineMaster.

Освен това, ако сте използвали приложението и ви е харесало, можете да закупите пълната версия на приложението за $ 2,99, за да премахнете водни знаци, които се появяват на видеоклипове. На този етап можете да сте сигурни, че KineMaster заслужава парите ви докрай.

7. Медия конвертор

Видеоклиповете, които искате да гледате на вашите устройства с Android, могат да бъдат в различни формати, така че ако нямате подходящите медийни плейъри, може да не можете да гледате всеки видеоклип на вашите устройства с Android. Ако се сблъскате с такъв проблем, не се притеснявайте, защото с Media Converter можете лесно да конвертирате видео формати, които не можете да възпроизвеждате на вашите устройства с Android, в различни видео формати и да ги гледате на вашите устройства с Android.

Осигурявайки поддръжка на преобразуване за видео формати като MP4, 3GP, AVI, MPEG, FLV, приложението винаги ще бъде с вас, за да извършва операции за преобразуване на видео на вашите устройства с Android.

Media Converter е високоефективно приложение за преобразуване на формати, което можете да използвате на вашите устройства с Android, което също ви позволява да зададете битрейт за видео и аудио, да изберете разделителна способност на видеото и да зададете честотата на дискретизация на звука, докато конвертирате видеоклипове.

8. VidTrim

VidTrim, който можете да използвате като видео редактор и приложение за редактиране на видео на вашите Android устройства, е най-ефективната характеристика на VidTrim, както можете да видите от името му, че той може да извършва подстригване без никакви проблеми. Освен прекъсване на видео, вие също имате възможност лесно да качвате висококачествени видеоклипове в акаунтите си в социалните медии с VidTrim, който ви предлага конвертиране на видео, улавяне на кадри и много други.

Освен това можете да намалите качеството на вашите видеоклипове с голям размер и да заемете по-малко място с помощта на приложението.

Благодарение на функцията за преобразуване на видео в приложението, можете да конвертирате вашите видеоклипове в различни формати, да подредите техните размери, както искате, и да създадете допълнително място за съхранение за себе си, като компресирате техните размери. Ако искате да снимате висококачествени видеоклипове и да ги споделяте с хора чрез каналите в социалните медии, предлагам ви да опитате VidTrim.

9. VivaVideo

Много от приложенията, които споменах досега, работеха само като видео редактор или приложения за редактиране на видео. VivaVideo се откроява като много полезно приложение за Android, което можете да използвате както като приложение за камера, така и като видео редактор.

Можете да започнете да използвате приложението, което има много функции като различни теми, опции за филтриране, видео ефекти, видео преходи и заглавия на видеоклипове, като го изтеглите безплатно на вашите Android устройства.

С помощта на това приложение няма ограничение за подобренията, които можете да направите във вашите видеоклипове и това зависи изцяло от вашето въображение. Силно ви препоръчвам да изпробвате VivaVideo, който предлага забавено движение, бързо движение, добавяне на музика и много други допълнителни настройки за вас.

10. VideoShow

С VideoShow, видео редактор, който можете да използвате на вашите устройства с Android, можете да създавате свои собствени уникални видеоклипове, като смесвате вашите видеоклипове и снимки. Притежавайки допълнителни функции като запис на аудио и видео, добавяне на множество текст към желаните секунди от видеоклипове, видео ефекти, добавяне на музика, изрязване и експортиране на видео, приложението наистина е успешно. С помощта на VideoShow можете да редактирате и експортирате вашите видеоклипове с малко усилия.

Приложението, което предлага много ефективно решение, особено за потребители, които искат да правят късометражни филми, ви позволява да създавате свои собствени видеоклипове, без да използвате никакви ефекти, звук или музика.

Подобни публикации

 1. Какво представляват кеш L1, L2 и L3 в процесорите и какво правят?
 2. Популярната функция на Apple Watches се завръща!
 3. Преглед на MSI Summit E14 Flip Evo: Най-доброто изживяване
 4. Характеристика и цена на таблет MatePad 11.5 HUAWEI
 5. Пуснат смарт часовник Amazfit Pop 3R

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.