Най-добрите програми за изтегляне на видеоклиповеyoutube, ogranichen rejim, android, ios

Искате ли да гледате любимите си видеоклипове без връзка с интернет? YouTube, Vimeo, DailyMotion и др. Докато сърфираме в сайтове за гледане на видео, имаме много качествени видеоклипове, но в някои случаи нямаме време за гледане. Или ако отидем на място без интернет връзка, бихме искали да записваме видеоклипове за видеоклипове, с които се радваме да гледаме. Подготвихме списък с най-добрите програми за изтегляне на видеоклипове за нашите потребители, които страдат от този проблем. В нашия списък можете да намерите различни алтернативи. Ето най-добрите програми за изтегляне на видеоклипове:

ЗАБЕЛЕЖКА: Преди да прегледате изброените по-долу програми, трябва да знаете, че тази статия е само за информационни цели. YouTube и др. трябва да обърнете внимание на връзките, които искате да изтеглите, когато в сайтовете има защитени с авторски права публикации. YouTube изрично забранява неразрешено изтегляне на условията за ползване.

Any Video Converter

any,video,converter
Поради способността си да извършва бърза конверсия с лесния за използване интерфейс и поддръжка за висококачествени видео файлове, Any Video Converter се нарежда на първо място в нашия списък с най-добрите програми за видео изтегляне. Програмата поддържа формати като AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, FLV, SWF, 3GP, DVD, WebM и MP3 и ви позволява да подрязвате видео файлове, да променяте съотношението, да променяте качеството на звука и формата. След като направите необходимите промени, можете да конвертирате видео файловете във форматите, налични във вашата система. Можете също така да изтеглите любимите си видеоклипове в YouTube и да направите и запазите необходимите редакции.

aTube Catcher

atube,catcher,video
ATube Catcher е отлична програма за заснемане на видео, която поддържа всички популярни онлайн видео сайтове и поддържа YouTube, Vimeo, Dailymotion и др. Можете бързо да изтегляте любимите си видеоклипове от повече от 100 видео сайта, бързо да конвертирате изтеглените си видеоклипове в преносим видео плейър или чрез aTube Catcher незабавно на мобилния си телефон. Определено ви препоръчваме да опитате aTube Catcher, който поставяме на второ място в най-добрите програми за изтегляне на видео.

Free YouTube Download

free,youtube,download
Безплатната програма на YouTube за изтегляне е едно от безплатните и бързи решения, които потребителите предпочитат да изтеглят видеоклипове в YouTube на своите операционни системи Windows и Mac. С функцията за списъци и плейлисти, които програмата има, можете да изтегляте видеоклиповете в списъците си в YouTube колективно, както и видеоклиповете в потребителските канали също се приемат като списък, така че можете да изтеглите целия си компютър директно от канала.

Ummy Video Downloader

ummy,video,downloader
Ummy Video Downloader е лесна за използване и напълно безплатна програма, която ви позволява да изтегляте видеоклипове и Mp3 файлове в YouTube. Тя е лесна за използване програма, която има прост интерфейс. Трябва само да копирате връзката към страницата на видеоклипа в YouTube, която искате да изтеглите, и да поставите разделите по програмата. Можете да започнете да изтегляте, като изберете качеството на изтеглянето точно под видеоклипа на екрана.

ClipConverter

clio,converter,video
Ако искате да изтеглите онлайн видеоклиповете, които гледате, от интернет към вашия компютър и да ги изтеглите на други устройства, които използвате по-късно, без да се нуждаете от интернет връзка, ClipConverter ще направи вашето уеб приложение по-полезно за вас.

VideoGrabby

video,grabby, program
VideoGrabby е едно от водещите имена за прости, но ефективни уеб приложения за изтегляне на видео или музика. Просто кликнете върху тази връзка, за да влезете в сайта, просто въведете връзката към видеоклипа, който искате да изтеглите, и натиснете изтегляне.

KeepVid

keep,vid,video,program
Удобна услуга, която можете да използвате, за да изтегляте видеоклипове, които гледате в YouTube, DailyMotion и Vimeo сайтове. С KeepVid, който позволява изтеглянето чрез въвеждане на URL адреси на желаните видеоклипове, без да се налага да инсталирате програмата, видеоклиповете могат да бъдат записани във формати FLV и MP4.

Savefrom.Net

save,from,video
Savefrom.net, услуга, която можете да използвате безплатно, работи във вашия интернет браузър. По този начин можете да се отървете от компютъра си, като инсталирате софтуер на трети страни, за да запишете вашите видеоклипове на вашия компютър. Savefrom.net, който също има приложение за Android, е предназначен да работи чрез официалното приложение на YouTube. След като приложението бъде заредено, отворете приложението YouTube и отворете опциите за споделяне, като отворите видеоклипа, който искате да изтеглите. Изберете Savefrom.net от тези опции и качете желаното видео устройство.

Airy

airy,video,downloader

За да изтеглите видеоклипове с Airy, трябва да копирате URL адреса на YouTube VideoSun, който искате да изтеглите от браузъра си, и да го поставите в адресната лента в интерфейса на програмата. След тази стъпка Airy анализира видеоклипа и ви предоставя наличните опции за качество на видеоклипа. Програмата ви позволява да изтегляте видеоклипове в различни формати.

4K Video Downloader

4k,video,downloader
4k Video Downloader е един от най-лесните за използване и прости програми за изтегляне на видео в YouTube. В програмата, която ви позволява да изтегляте не само видеоклипове в YouTube, но и видеоклипове Vimeo и Dailymotion, ще бъде достатъчно да започнете да изтегляте бутона „Поставяне на URL“ след копиране на видео адреса.

Freemake Video Downloader

free,make,video,downloader
Програмата, която можете да записвате видео съдържание в YouTube, Facebook, DailyMotion, Vimeo, MTV и хиляди по-популярни уеб сайтове на вашия твърд диск, е един от най-успешните мениджъри за изтегляне на файлове в своята категория. Freemake Video Downloader предлага поддръжка на AVI, MKV, MP3, iPod / iPhone, Android, PSP и 3GP формати и ви дава възможност да конвертирате видеото, което искате да изтеглите във вашите преносими устройства.

Подобни публикации

  1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

1 Response

  1. Дони каза:

    Аз използвам може да се сваля от много сайтове и е безплатно кеф ти MP3 кеф ти MP4 с най-различно качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.