Най-не харесвани видеоклипове на YouTube през цялото време

thisdislikeyoutube

При видеоклиповете в YouTube обикновено виждате два бутона – един от които можете да деактивирате бутоните за подобни и нежелани от опциите за видеоклипове . Тези бутони са достъпни, за да проверят дали видеоклипът е харесал потребителите.

Някои потребители често предпочитат да използват тези бутони за своя собствена полза, дори и да няма недостатък във видеосъдържанието. Основната причина за това могат да бъдат негативните мисли, които те преживяват / мислят с хората в клиповете, или просто искат да го направят.

Ако нашето видео е получило твърде много неприязън и отрицателни коментари, ние също трябва да имаме предвид, че това означава, че обществеността напредва от общо виждане. Ето най-неприятните видеоклипове в YouTube за всички времена !

YouTube Пренавиване 2018: Всички контролират превъртането назад (16 милиона)

rewind 2018

 

Не е ли иронично, че най-непривлекателният видеоклип в YouTube е YouTube ?

Видеото бе критикувано за това, че е видео, независимо от създателите и феновете на YouTube. PewDiePie са достигнали такива известни имена в YouTube игнорирани, Стивън Хокинг  , като смъртта на най-известните имена бяха показани уважение и насочени далеч от реалността.

В началото на 2018 г. YouTube реагира интензивно от общността, след като претърпя драстични промени в правилата за монетизиране. Когато това беше игнорирано във видеото, общността повиши глас.

Джъстин Бийбър – Бебе (10 милиона)

Justin Bieber

Джъстин Бийбър беше един от първите велики таланти, открити чрез YouTube. Един ден, кой знаеше, че най-мразеният YouTube видеоклип на всички времена ще бъде сам?

Джъстин Бийбър е сред най-непопулярните клипове на YouTube за всички времена. Това го прави най -непопулярната звезда на YouTube за всички времена .

Джейк Пол – това е всекидневен брат (4.3M)

Jake Paul

На пръв поглед може да е изненадващо да видим, че този малък видеоклип се дисквалифицира толкова много, но ако погледнете мненията на общността на YouTube за този човек, можете бавно да разберете защо това видео става толкова обезобразено.

Преди да влезе в предаването видео водещ участник в YouTube , че Джейк Павел , защото той и брат му Logan се вземат някои видео на голям брой отрицателни отговори. Видеото съдържа коментари от бившата му приятелка и успеха на Пол.

Общината използва бутона „Неприязън“, за да покаже, че това е ненужна враждебност и неприязън към техните идеи.

Може ли този видеоклип да получи 1 милион неприязън? (4.1 М)

Can this video get 1 million dislikes

Скоростната звезда на YouTube, PewDiePie , помоли потребителите да не харесват видеото. Този видеоклип разкри, че бутоните „харесват“ и „не харесват“ нямат ефект върху приходите в YouTube.

Официален призив на Duty®: Трейлър за откриване на безкраен войн (3.8M)

call of duty infinite

Call of Duty: Трейлърът на Infinite Warfare не успя да се придвижи напред сред най-непривлекателните видеоклипове на всички времена. Call of Duty ( CoD ) е една от най-големите видео игри за всички времена, но разработчик Activision изглежда трябва да засили връзката си с феновете.

PSY – стил Гангам (2.2 м)

psj, gangnam, style

PSY, едно от най-известните имена на корейската поп музика, успя да остане на дневен ред в продължение на седмици през 2012 г. с танцовото видео на Gangnam Style . Добре, но защо толкова много хора, които не харесват видеоклип, който може да пробие YouTube за толкова кратко време?

Докато виждаме най -досадните музикални клипове в YouTube , можем да видим, че има невероятен брой хора, които презират Gangnam Style .

 

Подобни публикации

  1. Само 1% от хората могат да видят оптичната илюзия на WWF
  2. Apple отговаря на YouTuber Who AirTag на Тим Кук
  3. Instagram ще предотврати тормоза с функция Limits
  4. Netflix планира да промени аудиторията си
  5. Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капак

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.