Netflix предоставя нова функция за iOS и Android!netflix s nova funktsia

Netflix предоставя нова функция за iOS и Android!

Netflix, водещата световна онлайн платформа за телевизионни предавания и филми, предлага вълнуваща актуализация за потребителите на iOS и Android. Ето подробностите! Netflix, водещата световна онлайн платформа за сериали и филми, предлага вълнуваща актуализация за потребителите на iOS и Android. Netflix прави процеса на откриване на съдържание по-лесен и по-приятен, като предлага по-персонализирано изживяване на своите потребители с новата си функция „Персонализиран център“.

Какво ще предложи новата актуализация на потребителите?

Personalized Hub е раздел, специално създаден според интересите и навиците на гледане на потребителите. С тази нова функция потребителите на Netflix могат бързо и лесно да имат достъп до съдържание, което отговаря на техните предпочитания. Това позволява на потребителите да откриват любимите си жанрове телевизионни предавания и филми по-удобно и да се наслаждават на приятно гледане.

Персонализираният център предлага препоръки за съдържание въз основа на хронологията на гледане на потребителите и предпочитания, базирани на алгоритми. По този начин потребителите могат лесно да имат достъп до любимите си телевизионни сериали и филми, като същевременно откриват ново и интересно съдържание.

Най-търсената функция на Threads най-накрая пристигна!

Netflix има за цел да използва функцията Personalized Hub, за да подобри процеса на откриване на съдържание за потребителите и да им позволи да намират съдържание по-лесно. Тази функция е част от стратегия за разработване на платформата Netflix, за да предложи по-удобно за потребителя и персонализирано изживяване.

Персонализираният център ще бъде достъпен както за потребители на iOS, така и за Android, позволявайки на потребителите да изпитат по-лично и персонализирано изживяване при откриване на съдържание в мобилните приложения на платформата. Потребителите на Netflix ще имат възможност да взаимодействат с повече съдържание с различни видове съдържание и опции, като същевременно ще увеличат удоволствието си от гледане с тази нова функция.

В резултат на това функцията Personal Hub на Netflix за потребители на iOS и Android ще подобри изживяването при гледане, като направи процеса на откриване на съдържание по-личен и ориентиран към потребителя. Тази нова функция ще помогне на платформата Netflix да се адаптира по-добре към интересите на потребителите и да бъде по-внимателна към техните навици за гледане.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.