Представена е нова карта за проследяване Nomadnomad karta koyato moje da q prosledite

Представена е нова карта за проследяване: Ако често губите портфейла си, тази карта е идеална за вас!

Nomad пуска нов продукт с новата си карта за проследяване, където можете да съхранявате необходимите ви карти и винаги да проследявате местоположението им. Nomad днес пусна Tracking Card, супер тънка карта с активиран Find My, предназначена да се носи в портфейл, за да може да се проследява чрез iPhone.

Картата за проследяване е с дебелината на две кредитни карти, така че не заема твърде много място в портфейла. Освен това, тъй като е с размер на кредитна карта, може да се носи с други карти. В момента има няколко Find My карти на пазара, а тази от Nomad е сред най-тънките налични с 2 mm.

Едната страна на черната пластмасова карта е до голяма степен обикновена, с изключение на логото, а другата страна има второ тънко лого на Nomad със светлосиви линии, представляващи хардуера вътре в картата.

Какво може да направи картата за проследяване на Nomad?

На картата има скрит бутон, който натискате, за да я добавите към Find My и можете да съпоставите вашата карта много лесно. От тук може да му се даде име и икона и да се проследява с други елементи на Find My и устройства на Apple с активиран Find My.

Nomad’s Tracking Card може да се свърже с вашия iPhone чрез Bluetooth. Find My може да предостави текущото местоположение, ако е при вас, или последното известно местоположение на картата за проследяване, ако местоположението й е открито чрез мрежата Find My.

Може би най-добрата характеристика на картата за проследяване на Nomad е нейната батерия. Батерията вътре може да се зарежда чрез включване на картата в базирано на Qi зарядно устройство. Малка червена LED лампичка на платката се включва при зареждане, светва в зелено, когато е напълно заредена, и се изключва, когато зарядното не е свързано.

Едно зареждане може да продължи около пет месеца, казва Nomad, така че не е необходимо да се зарежда често. Nomad също казва, че картата за проследяване е IPX7 водоустойчива, така че дори ако картата се намокри, това няма да причини проблеми.

Тази карта за проследяване в момента е налична в целия свят на цена от $40. Засега не е ясно дали продуктът ще дойде и у нас. Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.