Най-търсената функция на Apple Watch вече е наличнаНай-търсената функция на Apple Watch вече е налична

Най-търсената функция на Apple Watch, режимът за пестене на енергия, вече е достъпна с актуализацията на watchOS 9. Ето подробностите!

В нова актуализация на watchOS 9 за Apple Watch , компанията най-накрая въвежда истински режим за пестене на енергия, който можете да използвате, за да удължите живота на батерията на часовника, когато е необходимо. Този нов режим на пестене на енергия може да се активира ръчно от контролния център или менюто с настройки.

Новият режим за пестене на енергия ще уведоми потребителя, когато остават 10% заряд на батерията. Докато се зарежда, автоматично се изключва, когато достигне 80% .

Енергоспестяващият режим изключва много функции

nova funktsia apple watch

Разгледай Още: Ще се затвори ли Twitter?

Режимът за пестене на енергия изключва приложения, които консумират много батерия, като AoD, известия за сърдечен ритъм, проследяване на аритмия, сърдечен ритъм и измервания на кислород в кръвта.

Интересното е, че също така изключва Wi-Fi и клетъчните връзки, ако наблизо няма iPhone, свързан с часовника. Входящите повиквания и известия също са деактивирани . Разбира се, ако имате нужда от конкретно приложение, което изисква данни или Wi-Fi свързаност, системата може да ги активира отново.

Цялостната производителност на часовника в новия режим за пестене на енергия също ще намалее, така че анимациите и навигацията като цяло няма да бъдат гладки. Потребителите са свикнали с това от режима за пестене на енергия на iPhone.

Подобни публикации

  1. Характеристика на Vivo V30 Pro
  2. Грешка в „iMessage Signed Out“ и решение на iPhone
  3. Функцията Circle to Search ще се появи и на други телефони
  4. Samsung Galaxy S24 с проблем в Android Auto!
  5. Сгъваем телефон идва от Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.