Най-търсената функция на Apple Watch вече е налична

Най-търсената функция на Apple Watch вече е налична

Най-търсената функция на Apple Watch, режимът за пестене на енергия, вече е достъпна с актуализацията на watchOS 9. Ето подробностите!

В нова актуализация на watchOS 9 за Apple Watch , компанията най-накрая въвежда истински режим за пестене на енергия, който можете да използвате, за да удължите живота на батерията на часовника, когато е необходимо. Този нов режим на пестене на енергия може да се активира ръчно от контролния център или менюто с настройки.

Новият режим за пестене на енергия ще уведоми потребителя, когато остават 10% заряд на батерията. Докато се зарежда, автоматично се изключва, когато достигне 80% .

Енергоспестяващият режим изключва много функции

nova funktsia apple watch

Разгледай Още: Ще се затвори ли Twitter?

Режимът за пестене на енергия изключва приложения, които консумират много батерия, като AoD, известия за сърдечен ритъм, проследяване на аритмия, сърдечен ритъм и измервания на кислород в кръвта.

Интересното е, че също така изключва Wi-Fi и клетъчните връзки, ако наблизо няма iPhone, свързан с часовника. Входящите повиквания и известия също са деактивирани . Разбира се, ако имате нужда от конкретно приложение, което изисква данни или Wi-Fi свързаност, системата може да ги активира отново.

Цялостната производителност на часовника в новия режим за пестене на енергия също ще намалее, така че анимациите и навигацията като цяло няма да бъдат гладки. Потребителите са свикнали с това от режима за пестене на енергия на iPhone.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.