Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!windows recall

Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!

Изискванията на функцията Windows Recall, въведена от Microsoft с марката Copilot Plus PC, са надвишени, проправяйки пътя за по-стари компютри. Едно от най-обсъжданите разработки в света на технологиите беше марката Copilot Plus PC, която използва ARM-базирани процесори и се откроява с възможностите си за изкуствен интелект. Microsoft предложи своите нови Surface компютри и ARM-базирани компютри от други производители на потребителите под името Copilot Plus PC.

Изтеглянето на Microsoft е инсталирано на друг компютър с ARM процесор

Windows Recall, една от функциите, представени на това събитие, накара някои потребители да кажат уау и предизвика страхотни реакции от други. Тази функция прави екранни снимки на всички ваши транзакции, сканира ги с изкуствен интелект и ви позволява да се обаждате и да се връщате, когато имате нужда.

Да, изглежда като много хубава функция, но основната причина за реакцията е; Сигурност. Въпреки че Microsoft заявява, че всички екранни снимки се съхраняват само на компютъра, много потребители и институции не намират за безопасно да правят екранни снимки на извършените транзакции.

Като оставим настрана дискусиите за сигурността, Microsoft обяви специфични системни изисквания за тази функция. Но разработчиците успяха да стартират функцията Windows Recall на стар компютър.

В публикацията, направена от потребител на Twitter на име Albacore, виждаме, че функцията работи на Samsung Galaxy Book Go 2 с ARM-базиран процесор Snapdragon 7c+ Gen 3 и 3,4 GB RAM.

Да, това устройство беше пуснато през 2023 г. и всъщност би било несправедливо да го наречем „старо“. Въпреки това, тъй като не принадлежи към новите серии, представени от Microsoft, сметнахме за уместно да го наречем „стар“.

Това устройство не е Copilot+ и на всичкото отгоре няма NPU и 16 GB RAM, което Microsoft посочва като минимално изискване. Въпреки всички тези недостатъци се посочва, че функцията работи „изненадващо добре“.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.