Обяснение на страничните ефекти на 3-та доза BioNTech ваксинаcovid 19 vaccine biontech

Страничните ефекти на 3-та доза BioNTech ваксина са били чудени от дълго време. С информацията, споделена от експертите, беше даден отговор на любопитния въпрос.

Страничните ефекти от 3-тата доза BioNTech ваксина станаха ясни. Учените споделиха страничните ефекти, наблюдавани при хора, получили третата доза ваксина BioNTech. Всички подробности за направеното съобщение са в нашите новини.

Какви са страничните ефекти на 3-та доза BioNTech ваксина?

  • Болка в инжектираната ръка
  • чувствам се изморен
  • главоболие
  • леки симптоми на грип

Прочети Още: Honor стартира своята фабрика за смартфони в Китай

Новият тип епидемия от коронавирус, която за първи път се появи в Ухан, Китай и засегна целия свят за кратко време, продължава да действа в световен мащаб. Докато епидемията продължава ефекта си, проучванията за ваксинация продължават по целия свят.

Според новините , експертите споделиха важна информация за третата доза от ваксината, разработена от базираната в САЩ фармацевтична компания Pfizer и базираната в Германия биотехнологична компания BionTech .

Най-честите нежелани реакции от третата доза ваксина BioNTech включват чувство на умора, болка в инжектираната ръка и главоболие. Освен това беше посочено, че някои хора, които са получили 3-та доза BioNTech ваксина, са имали леки грипоподобни симптоми. Експертите обясниха, че тези симптоми са нормални.covid 19 vaccine biontech

Pfizer обявява степен на ефективност на лекарството за коронавирус

Базираната в САЩ фармацевтична компания Pfizer сподели много важна информация за новия тип лекарство за коронавирус, върху което работи . Заявявайки, че са забелязали, че лекарството е изключително ефективно в техните клинични проучвания, компанията заяви, че лекарството е голяма стъпка за прекратяване на новия тип епидемия от коронавирус.

Обявено е, че лекарството COVID-19, наречено Paxlovid, намалява риска от хоспитализация и смърт с 89 процента. Заявявайки, че резултатите от клиничните проучвания са много добри, Pfizer заяви, че ще кандидатства до Администрацията по храните и лекарствата за разрешение за спешна употреба на лекарството.

В клинични проучвания са проучени 1219 възрастни пациенти. В дните след началото на симптомите на някои доброволци беше дадено експерименталното лекарство, докато на други беше дадено плацебо на всеки 12 часа в продължение на пет дни. Докато 10 души, които са приемали плацебо, са починали, нито един от пациентите, които са приемали лекарството Pfizer, не е починал.

„Тези данни показват, че кандидатът за перорално антивирусно лекарство има потенциал да спасява живота на пациентите, да намали тежестта на инфекциите с COVID-19 и да елиминира девет от 10 хоспитализации“, каза изпълнителният директор на Pfizer Алберт Бурла.

Подобни публикации

  1. Как да използвате филтър за синя светлина на PC и Mac устройства?
  2. Vision Pro може да се използва от хирурзи в хирургията
  3. Най-интересните и животоспасяващи технологии в света
  4. Каква е разликата между PDR и психологията?
  5. Как се прави кръводаряване? Какви са условията?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.