Най-добрите ресурси за начинаещи да използват йога

yoga nachinaeshti

Препоръчваме ви да продължите да четете тази статия, която подготвихме за вас, за да научите повече за йога упражненията, да научите повече за йога или да правите йога без заплащане.

В тази статия сме съставили курсове и практики, които включват пози за йога или асани, които могат да помогнат при неразположения на тялото като лежане, мигрена и др. Въпреки че те са ефективни за телесни заболявания, трябва да се консултирате с вашия лекар, преди да правите упражнения, които могат да влошат съществуващите състояния.yoga

Do You Yoga е спортна общност, която включва курсовете на различни учители по йога. Докато повечето от тях са платени програми, има седем безплатни курса за начална йога.

За начинаещи между курсовете, „Програмата за йога 28 дни за начинаещи“, „30 дни йога предизвикателство“, „Предизвикателството на тялото на бикини“, „30-дневното медитационно предизвикателство“, „Пилатес за напреднали нива“, „Бавна Виняса“ и Има „30-дневно йога предизвикателство за мъже“. Да речем, че трябва да се регистрирате, за да имате достъп до курсовете.

Do You Yoga ви позволява да изпробвате различни учители и техники за един месец, като ви дава представа как да правите йога упражнения онлайн. Ако искате да продължите след 30 дни, трябва да преминете към премиум абонамент за определена такса.

Down Dog ( Android и iOS )

Down Dog е йога практика, която има за цел да осигури облекчение при болки в гърба и да укрепи гърба ви. Името си получава от известната йога поза на надолу Facing Dog .

Down Dog има архив, който предлага различни ръководства за йога за типа упражнения, които търсите. Тя ви позволява да изберете нивото, вида и продължителността на вашето упражнение. Освен това можете също да изберете колко дълго ще бъдете в положение на покой, тоест войната. След като направи този избор, Down Dog ще се свърже с интернет и ще отвори видео, подходящо за вашия избор.

Все още можете да слушате Down Dog, без да гледате видеоклипа за аудио йога сесията . Възможно е също да персонализирате звука, фоновата музика и скоростта.

Down Dog ви позволява да изтеглите и запишете няколко видеоклипа. Това приложение също автоматично поддържа запис на вашите сесии.

Йога с Касандра

Йога с Касандра е най-добрият YouTube канал за йога . Йога с Касандра се фокусира върху все по-популярните Виняса Йога и Ин Йога .

Ин Йога е друга полезна форма за начинаещите да учат йога, защото се основава на дългосрочно излагане, а не на предизвикателни дейности или невъзможно напрежение. В допълнение към Виняса и Ин Йога, има други видове йога в YouTube-канала на Йога с Касандра , като Power Yoga и Hatha Yoga.

SunUps ( Android и iOS )

Слънчевото поздравяване или Сурия Намаскара е крайъгълен камък на йога. Това е йога модул за фитнес за цялото тяло, състоящ се от 12 различни пози. Ако се прави в правилния ред, Слънцето Поздравяване се счита за тренировка на цялото тяло.

SunUps има всичко необходимо, за да станете редовен изпълнител на този модул, The Sun Salutation.Аудио ръководство на базата на изображения ще ви научи как да правите 12-те стъпки на Поздравяването на слънцето.Можете също да научите от всяко видео в YouTube, тъй като упражненията са една от най-популярните форми на йога.

След като знаете как, можете да избирате от различни стилове и режими. Можете да изберете броя набори, които искате да приложите, фонова музика и аудио ръководства на различни езици.

Подобни публикации

  1. Германия няма да вземе тези, които имат ваксината Turkovac!
  2. Защитава ли ваксината TURKOVAC срещу Omicron?
  3. Комбинация от грип и коронавирус Случай с Flurona се появи в Израел!
  4. Колко ефективен е TURKOVAC при Delta Variant?
  5. Мъжът, който направи предложение за брак в Чернобил

You may also like...

1 Response

  1. Асен Асенов каза:

    Хубав сайт с много полезни неща.
    Благодаря много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.