Honor стартира своята фабрика за смартфони в Китайhonor kitay

Honor отваря фабрика за смартфони: 1 устройство може да се произвежда на всеки 28,5 секунди!

Honor стартира своята фабрика за смартфони в Китай. Бяха споделени важни подробности за първата самофинансираща се фабрика на компанията. Ето подробностите!

Базираният в Китай производител Honor отвори фабрика за смартфони . Оборудван с автоматична производствена технология, съоръжението има капацитет да произвежда нов смартфон на всеки 28,5 секунди. Любопитни подробности за фабриката, наречена Honor Intelligent Production Industrial Park, са в нашите новини.

Honor стартира своята фабрика за смартфони в Китай

Китайският производител на телефони Honor стартира първата самофинансираща се фабрика на компанията, Honor Smart Manufacturing Industrial Park, в Китай. Фабриката ще даде възможност за сертифициране на нов контрол на качеството на продуктите, производство на водещи устройства и нови технологии, както и технологични инкубационни центрове и създаване на производствен капацитет на компанията за изкуствен интелект.

Прочети Още: Стотици EVGA RTX графични карти, откраднати в САЩ

Honor Device Co. ООД Главният изпълнителен директор Джордж Джао каза: „Като доставчик на първокласни технологични продукти, за нас ще бъде от първостепенно значение да гарантираме нашата надеждност и стандарти за качество, докато продължаваме пътя си, за да станем водеща световна марка. Ние сме горди да отворим нашето производствено предприятие.“

Въпросната фабрика разполага с високопрецизни автоматични производствени технологии, включително автоматична сглобяема машина, която може да достигне точност на сглобяване до 75 микрона. Оборудване за автоматично сглобяване на батерии, което може да открива чужди тела (малки до 40 микрона) и да следи налягането в реално време; Той приема високо прецизно оптично откриване, което гарантира безопасността на произведените батерии и намалява рисковете за безопасността, причинени от ръчна работа.

75 процента от производствената линия е завършена чрез автоматизация, а повече от 40 процента от тази линия е извършена от собствения екип за изследвания и разработки на компанията. Беше обявено, че новата автоматизирана производствена линия на Honor е в състояние да произвежда смартфон на всеки 28,5 секунди.

Всяка стъпка от поточната линия се следи внимателно. По този начин контролът на качеството може да се извърши от етапа на производство до етапа на тестване. Когато се открие необичайна ситуация, системата за предупреждение се активира и проблемът се коригира възможно най-скоро.

Индустриалният парк Honor Smart Manufacturing помещава лаборатории за надеждност, регулация и опазване на околната среда. В тези лаборатории се извършват контроли на материали и продукти. Във фабриката се извършват приблизително 200 теста на всички материали, които идват преди производството, и тези тестове продължават след производството.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.