Кога ще бъде пуснат OLED iPad Pro?Кога ще бъде пуснат OLED iPad Pro? Процесът на обществена поръчка е болезнен!

Има ново развитие по отношение на датата на пускане на OLED екрана iPad Pro, един от най-очакваните продукти на Apple тази година. Ето подробностите! Нов доклад разкрива важно развитие по отношение на датата на пускане на пазара на дългоочаквания OLED iPad Pro.

Според слуховете ще бъдат направени големи промени в сериите iPad Air и iPad Pro. Толкова много, че iPad Air ще получи по-голяма 12.9 опция, докато iPad Pro ще премине от miniLED към OLED.

Бележка от Display Supply Chain Consultants, видяна от AppleInsider, гласи, че е имало проблеми при производството на OLED за 11,1-инчови панели и е направена промяна на доставчика. Първоначалните планове бяха Samsung Display да сподели задълженията за OLED 11,1-инчов панел с LG Display и LG Display да се занимава с 12,9-инчови панели, но се посочва, че поради високите цени на OLED панелите, планът се е променил, така че Samsung Дисплеят ще бъде единственият 11,1-инчов доставчик.

Проблеми с доставката на екрана Избутайте OLED iPad Pro до април

oled ipad pro lp

Високата цена се дължи на желанието първите OLED панели за таблети да използват технологията на нискотемпературен поликристален оксид (LTPO) и изтъняване на стъклото. Всичко това намали ефективността и увеличи производствените разходи.

Последното проучване на веригата за доставки на DSCC показва, че LG Display е доставил 11,1-инчови панели през март. За 12,9-инчовите панели изглежда, че Samsung не може да отговори на необходимите обеми за този размер. Анализаторите смятат, че Apple ще трябва да увеличи производството както на 11,1-инчовите панели на Samsung Display, така и на LG Display, за да отговори на очакваното търсене.

DSCC очаква OLED iPad Pro да бъде пуснат в края на март или началото на април поради проблеми с производството на екрана, но поради ограниченията в доставките на екрани, доставките до потребителите няма да се осъществят до април.

Чакате ли модела OLED iPad Pro? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.