OpenAI ще произвежда собствен хардуер!ai harduer

Голям ход от OpenAI: Той ще произвежда собствен хардуер!

OpenAI се разделя с NVIDIA. Започва да произвежда собствен хардуер. Ето подробностите! OpenAI започна да работи за производството на собствен хардуер. Обикновено, като повечето големи компании, доставчикът на хардуер на OpenAI беше Nvidia. Сега обаче OpenAI има за цел да се раздели с NVIDIA, за да създаде по-специални решения.

Tom Hardware обяви, че OpenAI води преговори за производство на собствени процесори с изкуствен интелект. Смята се, че този процесор ще бъде модулът за обработка на невронни мрежи (NPU).

OpenAI ще произвежда свои собствени решения

Подобно на GPU, който освобождава процесора от задачи за обработка на графики, NPU са процесори, които се занимават специално с операции с AI. По този начин процесорът може да обработва информацията по-ефективно, като се фокусира върху операциите с изкуствен интелект.nvidia ai

Целта на OpenAI е да се раздели с NVIDIA чрез прилагане на този план. Освен това се смята, че може да започне да продава или отдава под наем хардуера на компании, които искат да го предоставят на обществени услуги.

Той поема хардуера на много важни компании като NVIDIA, Microsoft и OpenAI. Тя се нарежда като една от трите най-важни компании в САЩ. Но сега компаниите искат да продължат напред индивидуално по отношение на хардуера. Това не представлява проблем за Nvidia.

Компанията направи крачка в хардуерното пространство, като стартира Chat With RTX, свой собствен AI чатбот, който предоставя решения, използващи GPU в съществуващи системи. Това означава, че NVIDIA не се оттегля от конкуренцията.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.