Плашещият нов изкуствен интелект е забраненai zabranen

Плашещият нов изкуствен интелект е забранен: Обещаваше да говори с мъртви хора!

Нов изкуствен интелект, който вече беше забранен в много страни, обеща, че можете да говорите отново с мъртвите си близки. Ето подробностите! Ново приложение с изкуствен интелект може да клонира вашите приятели и близки и беше подложено на силни критики за това. Приложението се нарича Vera AI и въпреки че вече не е достъпно в Google Play Store в някои страни, докладите за приложението рисуват много обезпокоителна картина.

За тези, които не знаят, маркетингът на приложението също беше доста обезпокоителен, предлагайки начин да промените връзката си с други хора. Според тези маркетингови материали целта на приложението е да „пресъздаде някой, който ви липсва“, така че да можете „да продължите да говорите без ограничения“.
Vera AI Много са забранени.

Този AI, наречен Vera, се предполага, че е бил използван, за да ви свърже отново с мъртви роднини или хора, които иначе не биха могли да ви отговорят. Дотолкова, че производителите на изкуствен интелект направиха много реклами по темата в социалните мрежи.

Виждали сме други изкуствени интелекти като този да се появяват и преди. По-ранен AI, наречен Seance AI, обеща да ви събере отново с мъртвите, използвайки изкуствен интелект.

Разбира се, има много неща, които можете да правите отвъд разговорите с изкуствения интелект, но опитът да пресъздадете починалите си близки не е нищо друго освен неуважение към тях. В момента VeraAI е забранен в много страни и има вероятност броят им да нараства още повече. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  2. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  3. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект
  4. Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!
  5. Идва ли ChatGPT в iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.