Преглед на Borderlands 3: Време за унищожаване на Пандораborderlands 3 feature

Borderlands 3 , който чака феновете на Borderlands от дълго време , е публикуван наскоро и е представен на геймърите. Прегледахме и оценихме новата игра на поредицата за вас.

Произведен от Gearbox и публикуван от 2K Games , Borderlands 3 е RPG игра, която предприема действия всяка секунда от играта. Продължението на Borderlands 2, издадено през 2012 г. , дълго се очаква от феновете на поредицата. Играхме Borderlands 3 за играчи, които се вълнуват от новата игра.

Дата на издаване : 13 септември 2019 г.

Жанр : FPS, RPG, кооп

4 borderlands 3 intro 2019

Въведение в Borderlands 3!

Borderlands серия в действие на всяка минута от плът и кръв може да се каже, че има начин. Както в предишните игри, и в новата игра на поредицата, всяка секунда влизаме в действие, ние се опитваме да оцелеем в хаоса и да постигнем задачите. Бандитите , съществата и чудовищата се разхождат из играта, вие се влачите в една вълнуваща история .

След дълъг период от време е време да се върнете в Пандора и да спечелите, стреляте, грабете и изгаряйте.

borderlands 3 menu

Когато за първи път влизате в играта, главното меню е просто подредено. В менюто, където можете директно да влезете в играта, има още две менюта, в които можете да коригирате настройките и да се възползвате от социални преживявания. Можем да кажем, че разделът Настройки е разделен на две като прости и разширени настройки и ви позволява да контролирате всички детайли, които търсите .

borderlands 3 nachalo

Ако искате да започнете тази серия с тази игра или ако отдавна сте далеч от FPS, компанията предлага избор на лесен и нормален режим . Нормалният режим, където уменията и тактиката са на преден план в сравнение с лесния режим, е подходящ избор за тези, които са малко по- специализирани в играта .

Имайки предвид големия брой моменти в играта, където често можете да бъдете изложени на интензивни атаки на врага в моменти на конфликт и да се почувствате изправени пред китайската армия , предупрежденията, като няма повече куршуми, могат да ви поставят в доста проблемно положение. Поради тази причина можем да кажем, че лесният режим е по -логичен избор за начало .

borderlands 3 izbor igrach

Когато стартирате играта за първи път , ще можете да гледате интрото, което ще продължи няколко минути, придружено от красива музика . Вярно е, че понякога е малко скучно, но нямам проблеми, защото не е много дълго. След това играта ви предлага списък с герои; Амара , FL4K , Зейн и Mozu искам да се направи избор между героите.

Тъй като всеки от тези четири знака има различни характеристики, избраният от вас герой също насочва стратегията ви в играта .

borderlands 3 redaktirane

Въпреки че броят на героите, които можете да изберете е ограничен до четири, можете да персонализирате своя герой както в началото на играта, така и в рамките на играта . Играта, която предлага персонализиране от дрехите, които носите, до ръчното устройство, което използвате, от цветове до движения , все още не позволява широки персонализиране.

Borderlands 3 , който не ограничава играча с живата си и цветна структура, а не с тъмните тематични игри и не оставя време за отегчение и почивка , успява да привлече играчите въпреки нелепите и хумористични детайли в играта.

borderlands 3 claptrap

От момента, в който стартирате играта , нашият приятел робот Claptrap ни помага. След това се срещате с други герои и изпълнявате някои задачи с тях. (Роботът е по-сладък и полезен от някои)

Както споменах по-рано, Borderlands 3, което прави всеки момент на играта много пълен, има възможност да стисне потребителя в този момент . В зависимост от местоположението ви, може да се наложи да се борите с твърде много врагове , в зависимост от местоположението ви, куршумът ви може да не е достатъчен за един основен враг.

В такива случаи понякога не е възможно лесно да събирате куршуми около себе си , може да се наложи да разработите свои собствени стратегии или да започнете отново.borderlands 3 drugi igrachi

Три различни области на умения в играта, умения за отбрана и атака , като можете да дадете тегло.

Borderlands 3 , който получи страхотни реакции от други медии със своята карта в играта , е в състояние да предложи дълъг и криволичещ път поради странното оформяне на голямата му карта . Освен всичко това, играта няма пълна структура на отворен свят и се инсталира на определени пунктове за пресичане за кратко време .

Borderlands 3, който предлага до четири кооперации , независимо от локалния или мултиплейър режим, предприе много важна стъпка. Историите, предлагани на вас със съпруга / съпругата или вашия приятел, за да вършите задачи, особено в тази игра, в която играете сами , е детайл, който добавя удоволствие към играта.

borderlands 3 2019

Какво предлага на играчите?

В тази игра връзката с предишните игри не е прекъсната и защитена. Можете да видите предишни места и области и лесно можете да срещнете познати лица . В допълнение към предишните игри можете да намерите още места, които да посетите и да се насладите на хаоса на повече места .

Пистолетите в тази игра имат огромен арсенал , въпреки че мога да кажа, че те могат да изтекат от куршуми и не могат да ги намерят никъде . В този момент, ако се утешаваме, не бива да подценяваме десетките хора пред нас  . 

Снабдени с дълбоки RPG системи , можете да усетите удоволствието и да изпитате вълнението до дъното. В някои части на играта обаче да кажем, че има самотно настроение .

Мога да се оплача и от гореспоменатия проблем с картата . Например, в дългия път до мисията „А“ можете да се биете с външни лица и чудовища в райони, където обикновено нямате какво да правите и където нямате работа . Освен това дългият път е уморен от хората.Изисквания за поддръжка на платформата.

borderlands 3

Подобни публикации

  1. Вече е възможно да играете Switch Games на Android!
  2. Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!
  3. 14-дневна безплатна кампания за Game Pass от Microsoft
  4. Кодове за джейлбрейк на Roblox – април 2023 г
  5. Как да коригираме грешката при срив на графичния драйвер на Valorant?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.