Премахване на лимита за изтегляне на мобилни данни на iPhone (изтегляне на игри над 150 – 200 MB!)

PUBG, Game

Както знаете, iPhone не позволява свалянето на повече от 200 MB с клетъчни данни ( 100 MB под iOS 11, 150 MB стария лимит). Когато се опитвате да изтеглите игри и приложения чрез мобилни данни, той се придържа към лимита от 150 – 200 MB . В този блог пост обясняваме как да премахнем ограничението за iPhone 200 MB и да изтеглим над 200 MB с клетъчни данни . Ако сте уморени от ограничението за изтегляне на мобилни данни на iPhone , ви препоръчваме да го прочетете.

iPhone 200 MB лимит е възможно да се премахне!

При опит за изтегляне на iOS игри / приложения с размер над 200 MB (100 MB за версии, по-стари от iOS 11) с клетъчна връзка за данни Над 200 MB приложения.Свържете се към Wi-Fi мрежа, за да изтеглите приложението „PUBG Mobile“. Появява се предупредително съобщение.

Въпреки че лимитът за изтегляне на iPhone е ограничение, тъй като мобилните пакети данни са ценни, може да искате да изтеглите игри / приложения през клетъчни данни, когато няма достъп до WiFi мрежата. Не знаем дали лимитът за изтегляне на данни за клетъчните телефони на iPhone , който първоначално е 100MB, а след това и 150MB, а сега и 200MB, трябва да бъде надстроен или премахнат, но има начин да се преодолее този проблем. В няколко прости стъпки можете да премахнете лимита за изтегляне от 200 MB с iPhone клетъчни данни, така че можете да изтеглите играта / приложението. Как?

Как да премахнете iPhone 200 MB изтегляне лимит?

Когато искате да изтеглите игри / приложения над 200 MB с мобилни данни, преминете към предупредителното съобщение, като го докоснете. Когато иконата за игра / приложение се появи на началния екран, изпълнете следните стъпки:

1. Отидете в менюто с настройки на iPhone.
2. Общи – Следвайте пътя за дата и час.
3. Изключете автоматичната настройка.
4. Докоснете Дата.
5. Вземете датата 2-3 дни напред.

Натиснете General, за да се върнете.
Изчакайте малко след задаване на датата. Класическото изтегляне ще започне. Можете да изтеглите над 200MB игри като Fortnite и PUBG чрез вашата мобилна връзка за данни. Трябва да се отбележи, че това е грешка и може да бъде коригирана в следващата актуализация на iOS. Не забравяйте, че когато играта / приложението е изтеглено, отидете в Настройки – Общи – Дата и час и отново включете Авторегулирането.

Подобни публикации

  1. GTA Trilogy HD Texture Pack Излезе!
  2. Обявени игри Xbox Live Gold декември 2021 г
  3. Нови игри PlayStation Plus декември 2021 г
  4. Немога да си сменя номера на телефона на акаунта ми в фейсбук
  5. Обявена е датата на издаване на Rainbow Six Extraction

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.