Razer представи новия си стол за игри с обратна връзка!razer geymarski stol

Razer представи новия си стол за игри с хаптична обратна връзка!

Razer представи новия си стол за игри с технология за хаптична обратна връзка. Ето подробности за седалката! Razer продължава интереса си към технологията за хаптична обратна връзка и цели да внесе тази технология в най-новите си продуктови гами.

Марката представи Project Esther, следвайки концептуалния дизайн Project Carol, който представи на CES миналата година и предложи съраунд звук и хаптика в облегалка за глава на стол за игри.

Какво предлага новият геймърски стол на Razer?

Това е от голямо значение за компанията, тъй като е първата демонстрация на технологията Sensa HD на компанията. Project Esther е друга хаптична възглавница, която демонстрира HD широколентовата хаптична поддръжка на Sensa с двусмислено движение и съвместимост с различни устройства, но е проектирана да се простира напълно през облегалката на стол за игри и през дивана.

JBL предоставя своя смарт калъф със сензорен екран на три нови модела!

Подложката за стол е проектирана да се прикрепи към съществуващ стол за игри и осигурява обратна връзка в реалния свят за действия по време на игра. След придобиването на Interhaptics от марката през 2022 г., Razer постигна значителен напредък в първоначалната си разработка HyperSense.

Razer обръща особено внимание на технологията за хаптична обратна връзка през последните няколко години, дотолкова, че има успешни продукти в тази област като Razer Kraken V3 HyperSense и Razer Kaira Pro, но когато става въпрос за игрални столове, все още не сме видяха своите еквиваленти в тази област.

Project Esther най-вероятно засега е ексклузивен за CES, така че все още няма информация за предварителна поръчка или дата на пускане. Какво мислите за този стол за игри? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.